EvenimenteLaptopuriStiri

Surface Book i7, este upgrade-ul adus primului laptop Microsoft

Surface Book i7

In cadrul Windows 10 Event, care s-a incheiat in urma cu cateva ore, Microsoft a anuntat o serie de noutati pe partea software, dar si o serie de gadgeturi sub brand propriu, printre care si noua versiune a laptopului Surface Book, model orientat catre performanta ce dispune de noul procesor Intel Core i7.

De asemenea, noul laptop Surface Book i7 beneficiaza de o procesare grafica de doua ori mai performanta ca prima generatie, iar pentru a realiza acest lucru Microsoft a adaugat un al doilea cooler si a redesenat sistemul termic pentru ca placa grafica NVDIA GeForce GTX 965M 2GB, care echipeaza acest laptop sa nu se prajeasca.

https://www.youtube.com/watch?v=A1OsmndtIrY

Microsoft a integrat si o baterie mai eficienta, care va putea oferi pana la 16 ore de utilizare, conform precizarile facute de reprezentantii companiei in cadrul Windows 10 Event.

Bineinteles, ca toata aceasta putere de procesare va veni la un pret mult mai piperat, astfel ca modelul Surface Book i7 va avea un pret de minim 2.400$, atunci cand va ajunge pe rafturile magazinelor (noiembrie 10 2016 – SUA).

Un comentariu

  1. chiar că a evoluat și cu siguranță mult mai bun decât predecesorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!