EvenimenteLaptopuriStiriTablete

Microsoft anunta Surface Laptop 2 si Surface Pro 6

Surface Laptop 2 si Surface Pro 6

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc la New York, Microsoft a lansat o sumedenie de noutati atat pe partea software, cat si pe cea hardware.

Pe langa actualizarea sistemului Windows 10 din luna octombrie, Microsoft a lansat o serie de gadgeturi sub gama Surface printre care Suface Laptop 2 si Surface Pro 6.

Surface Pro 6

Noua tableta beneficiaza de acelasi display de 12.3″ ca si modelul anterior, insa dispune de generatia a 8-a de procesoare Intel Core, beneficiaza de pana la 16GB memorie RAM si 1TB SSD, astfel ca e cu pana la 67% mai rapida ca generatia anterioara de tableta Surface Pro, anunta compania Microsoft. Tableta ofera pana la 13 ore si jumatate de utilizare la o incarcare a bateriei, cantareste aproximativ 770 grame si nu dispune de port UBS-C.

Surface Pro 6 are un pret de pornire de 900$ in varianta cu CPU Intel Core i5 si a fi disponibila din 16 octombrie, insa o puteti precomanda inca de astazi.

https://www.youtube.com/watch?v=pAueQoU8TQQ

Surface Laptop 2

Microsoft Surface Laptop 2 dispune de cel mai subtire panou LCD din lume (conform companiei) si e cu pana la 85% mai performant si mai rapid decat modelul anterior, multumita aceleasi generatii 8 de procesoare Intel Core.

Design-ul este in foarte mari proportii acelasi de anul trecut, dispune de acelasi ecran de 13.5″ dar cu un contrast mai bun (1500:1) si cu o tastatura ceva mai silentioasa. De asemenea, Microsoft spune ca autonomia de functionare a laptopului e de pana la 14 ore si jumatate.

Pretul lui Surface Laptop 2 este de 1000$ si poate precomandat inca de astazi, cu livrarile incepand din data de 16 octombrie, la fel ca si tableta Surface Pro 6.

https://www.youtube.com/watch?v=dwK422sLD-s

4 Comments

  1. Doua modele mortale, bine dotate, foarte subțiri și o baterie care tine mult

  2. Microsoft reușește sa suprindă din nou cu aceste doua modele și clar un mare atu și avantaj il va avea bateria.
    Ambele mi se par de un nivel foarte ridicat de eleganta și super tehnologie

  3. Superbe ambele, apar tot mai multe gadgeturi noi, performante, îmi place ca tine bateria mai mult

  4. Negru a devenit o culoare la modă când vine vorba de tehnologie și gadgeturi portabile. Ambele modele sunt foarte frumoase si mai subtiri ca niciodata. Marea performanță se datorează mai ales adopției noilor procesoare Intel Core i. Partea cea mai buna este faptul ca ne tine departe de priza pentru foarte mult. Este ideal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!