APLICATIISmartphonesSOFTWAREStiri

Sygic pe viitoarele telefoane si tablete Allview

image

Aplicatia de navigare Sygic va fi preinstalata pe device-urile Allview

Allview a incheiat un parteneriat cu un dezvoltator de software de navigatie, Sygic. Aceasta aplicatie va fi preinstalata pe toate device-urile Allview, avand posibilitatea de a testa softul gratuit timp de 30 de zile, putand opta apoi pentru un pachet complet de navigatie.

„Sygic a fost alături de noi încă din 2007, când am dezvoltat primul GPS românesc. Odată cu demararea parteneriatului nostru, clienţii Allview vor avea preinstalat pe device-urile lor cel mai popular soft de navigaţie offline din lume, care este apreciat de milioane de utilizatori”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Sistemul de navigare Sygic are o interfata intuitiva si usor de utilizat. Are functia de ghidare vizuala, dar si audio de inalta precizie, harti 3D actualizate periodic cu acoperire pe intreg mapamondul, dar si functii ca head up display (oglindirea imaginii de pe device in parbriz pe timp de noapte) si avertizarea in functie de semnele de circulatie sau elementele rutiere: curbe periculoare, limite de viteza, radare etc. Toate aceste functii pot fi operabile si fara o conexiune la internet.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!