StiriTablete

Tableta celor mici Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Electronics a acaparat marea majoritate a segmentelor de piata din domeniul mobile si nu numai, iar in curand se va pregati sa debuteze si pe segmetul de piata dedicat copiilor sub 11 ani. Samsung va lansa o noua tableta derivata din gama Galaxy Tab 3, care va purta denumirea Samsung Galaxy Tab 3 Kids.

Noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids are aceleasi specificatii ca si versiunea originala Galaxy Tab 3 7.0: un procesor dual-core de 1.2GHz, 1GB de RAM, 8GB memorie interna, baterie de 4000 mAh, sistemul de operare Android 4.1 Jellybean si un ecran cu diagonala de 7 inch WSVGA (1024×600). Diferentele dintre cele doua modele sunt facute la capitolul aspect (vezi foto sus).

Tableta va include functii ca: control parental (ce va permite parintilor sa seteze aplicatiile la care cel mic are acces pe tableta), multe aplicatii de tip educational, o aplicatie de desenat si alte aplicatii care il va tine pe pusti ocupat.

Galaxy Tab 3 Kids va fi comercializata incepand cu luna septembrie pe piata din Coreea de Sud, iar daca succesul ei va fi suficient de mare, e posibil sa o vedem si pe pietele din Europa sau America.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!