SmartphonesStiriTablete

Nokia ar putea lansa la inceputul anului viitor 3 dispozitive noi: o tableta Nokia de 8″, Lumia 525 si Lumia 929

Nokia Lumia

Se pare ca, in sfarsit, Nokia s-a orientat catre segmentul tabletelor. Recent, producatorul a debutat pe aceasta piata, lansand prima tableta Nokia Lumia 2520, si urmeaza, conform zvonurilor, sa lanseze o a doua tableta Nokia cu ecran de 8-inch, la inceputul anului viitor (posibil la CES 2014 sau imediat dupa).

Se zvoneste ca noul model va mosteni design-ul tabletei Lumia 2520, sistemul de operare Windows 8.1 RT si va beneficia de un procesor quad-core. Cam aceste sunt informatiile actuale despre partea hardware ale noii tablete care este cunoscuta in interiorul Nokia ca ‘Illusionist.’

O parte a presei, inclina sa creada ca Microsoft ar putea opri lansarea acestui model de 8″, pentru simplul motiv ca ar putea afecta lansarea si comercializarea tabletei Microsoft Surface Mini, ceea ce mi se pare greu sa cred, avand in vedere numarul foarte de tablete de pe piata, in acest moment.

Revenind la Nokia, compania va lansa in curand si doua telefoane noi, este vorba de Lumia 929 un model de varf pentru piata din Statele Unite si Nokia Lumia 525, care se pare ca va fi un Lumia 520 imbunatatit (1GB de RAM memorie si alte mici imbunatatiri).

Asteptam cu nerabdare inceputul de an (2013), pentru a afla ce noutati au pregatit producatorii din segmentul mobil.

Un comentariu

  1. Se pare ca Lumia 929 va fi doar pentru Verizon, iar Lumia 525 va avea un procesor Dual-Core Snapdragon 400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!