SmartphonesStiriTablete

Tableta Samsung cu ecran cu diagonala 18.4″ ar putea debuta in curand

Tableta Samsung

Intr-un raport aparut in urma cu cateva zile in India, este stipulat faptul ca Samsung a trimis catre testare un dispozitiv de tip tableta-pc cu un ecran de 18.4 inci. Acelasi raport include o valoare a device-ului de aproximativ 500$, nefiind clar insa, daca aceasta valoare reprezinta costul de fabricatie sau pretul propus al viitorului produs, desi inclinam sa credem ca este valoarea declarata la vama a produsului.

Device-ul a fost trimis catre centrul de testare in vederea evaluarii si, se pare, ca dupa finalizarea testelor acesta va fi distrus pentru a evita eventualele scurgeri de informatii.

Inca nu avem suficiente informatii in legatura cu raportul din India, insa cu siguranta in perioada urmatoare vor aparea mai multe dovezi ale existentei noului dispozitiv pregatit de catre compania coreeana. Avand  experimentele efectuate cu succes, precum gama Galaxy Note si Galaxy S Edge, putem fi destul de siguri de faptul ca Samsung va ataca aceasta nisa a tabletelor de mari dimensiuni.

Pana cand aceasta tableta va putea vedea lumina zilei, Samsung va lansa noile modele Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge Plus si posibil Galaxy S6 Mini, pe data de 13 august in cadrul evenimentului „Unpacked”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!