AndroidStiriTablete

Tableta Wikipad pe linia de productie

 Wikipad_true

Este vorba de o tableta ce ruleaza pe sistemul de operare Android si lansarea oficiala va avea loc in aceasta primavara. Cu ceva timp in urma am povestit despre consola OUYA ce ruleaza tot pe Android, iata ca acum adaugam inca un device pe aceasta lista.

Wikipad Inc. a lansat o poza pe contul oficial de Twitter o poza cu prima tableta finalizata care iasa de pe linia de productie.

Spre deosebire de Archos, pentru Wikipad va fi nevoie sa achizitionati separat accesoriul ce va permite sa o transformati intr-un gaming tab, oferindu-va optiunea sa folositi tableta cu grosimea de 10.66mm si fara el.

Potrivit specificatiilor tableta este echipata cu: NVIDIA Tegra 3 quad-core de 1.4 GHz, 1GB RAM, capacitate de stocare 16GB + slot card ce permite adaugarea a inca 32GB. camera 2MP frontala, dual-band Wireless N, Bluetooth 4 si un port micro-HDMI. Pe partea de display, tableta de 7inch ofera o rezolutie de 1280×800 cu multi-touch in 5 puncte, evident alimentata de Android 4.1 „Jelly Bean”.

Cu controllerul atasat tableta cantareste aproximativ 560gr iar fara in jurul a 320 gr, dimensiunile fiind de 28.6 cm latime x 14.5 inaltime x 6.5 cm grosime.

Wikipad va fi oferit catre retaileri la pretul de 249USD, initial compania avand in plan sa lanseze o tableta de 10inch dar din cauza costurilor ridicate tableta ajungea la pretul de aproximativ 499USD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!