StiriTablete

Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii

Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii

Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii, conform unor reclamatii facute de o parte din primii posesori de astfel de modele.

Apple a anuntat modelul iPad Pro odata cu noua generatie iPhone. Insa, de atunci, acest model a avut parte doar de „ghinion”. Pentru inceput a existat problema pozitionarii pe piata, intrucat conducerea companiei a prezentat modelul ca un inlocuitor al PC-ului, ulterior au aparut probleme datorita pretului prea mare, iar in prezent se pare ca ne confruntam cu o noua situatie, valabila doar in cazul unor anumite unitati, mai exact iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii.

Solutia pare a fi resetarea tabletei, insa divizia de relatii cu clientii Apple a mai lansat cateva sfaturi in cazul confruntarii cu o astfel de problema: efectuarea unei resetari generale prin intermediul iTunes sau apasarea butoanelor Acasa si Pornire/Stand-By in acelasi timp, pentru cel putin zece secunde, in vederea fortarii repornirii dispozitivului.

Aceasta problema pare a fi intalnita si de catre cativa utilizatori de iPhone 6, 6s si 6s Plus, ceea ce ar putea insemna ca este o problema a sistemului de operare iOS 9. Daca se dovedeste a fi un astfel de bug, acesta va fi remediat in curand printr-o actualizare de sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!