StiriTelecom

Tarife roaming mai mici la Cosmote de la 1 iulie

tarife roaming

Operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat astazi ca de la 1 iulie, 2014, clientii sai vor beneficia de tarife roaming mai mici in interiorul UE (Uniunii Europene).

Conform reglementarilor Uniunii Europene cu privire la tarifele de roaming, de la inceputul lunii iulie, clientii Cosmote Romania vor plati cu 21% mai putin pentru apelurile initiate in cadrul tarilor din UE, costul ajungand la 0,23 Euro/minut (TVA inclus), si mai putin cu 28% pentru apelurile primite in aceeasi regiune, costul reducandu-se pana la 0,06 Euro/minut (TVA inclus). Tariful roaming pentru SMS-urile trimise va fi mai mic cu 25%, de 0,07 Euro/SMS (TVA inclus), iar traficul de date consumat in strainatate, in cadrul tarilor Uniunii Europene, se va reduce cu 55%, costul fiind de 0,24 Euro/MB (TVA inclus). Noile tarife de roaming se aplica tuturor clientilor Cosmote, postpaid si prepaid.

A călători în străinătate, pentru o vacanță sau pentru o deplasare de afaceri, nu trebuie să mai fie un motiv pentru a-i suna mai puțin pe cei dragi. Experiențele trebuie împărtășite cu prietenii și familia, iar noutățile de afaceri cu partenerii. Cu noile tarife de roaming, clienții COSMOTE vor economisi bani și vor putea să vorbească și să navigheze mai mult pe Internet în timpul călătoriilor în țările Uniunii Europene”, a declarat Oana Cristea, Manager Produse și Dezvoltarea Afacerii România, Romtelecom și COSMOTE România.

De asemenea, abonatii operatorului au disponibila extraoptiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat in tarile Uniunii Europene, Spatiul Economic European (Lichtenstein, Islanda si Norvegia) si Elvetia. Astfel, clientii pot alege Travel & Surf Daily S, ce ofera 10 MB pentru un cost de 2,48 Euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, ce ofera 50 MB pentru 6,2 Euro (TVA inclus), amandoua cu 1 zi perioada de valabilitate, sau Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24,8 Euro (TVA inclus), disponibila 1 saptamana.

Pentru mai multe informatii, consultati site-ul Cosmote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!