AccesoriiStiriWearable

Tatuajele de pe mana ar putea afecta functionalitatea Apple Watch

apple-watch-tatuaj (1)

Apple Watch dispune de o functie de notificari denumita ‘Wrist Detection Messages’, care, se pare, nu este functionala daca nu poate detecta pielea posesorului, adica, daca bratul pe care este purtat ceasul este tatuat partial sau in intregime (vezi foto).

Intr-o postare pe Reddit un client de Apple Watch, sustine ca ceasul sau nu primeste notificari de pe iPhone, din cauza faptului ca mana pe care poarta ceasul este tatuata. Clientul sustine ca in trecut a avut un alt model de ceas care se manifesta la fel din acelasi motiv, cerneala tatuata pe mana, care nu permite senzorului sa detecteze pielea. Odata mutat pe cealalta mana, clientul sustine ca notificarile ajung pe ceasul sau.

Aceasta problema a fost deja semnalata companiei Apple. In momentul de fata se cauta o solutie pentru ca toti clientii sai, fie ei si tatuati pe brat, sa poata utiliza smartwatch-ul fara niciun fel probleme.

Tipul acesta de problema, poate fi intampinata cu oricare alt smartwatch, care dispune de astfel de senzori, daca posesorul sau este tatuat pe mana, in zona incheieturii.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!