PC DesktopTech

Te-ai intrebat daca PC-ul tau e pregatit pentru Windows 8 ?

Microsoft a lansat o prima versiune a Windows 8 Release Preview, insa varianta finala va fi lansata abia mai tarziu, undeva in aceasta toamna. Mai mult ca sigur ca marea majoritate va dori sa treaca la noua versiune de Windows odata cu lansarea oficiala, dar pana la lansare va-ti pus intrebarea daca calculatorul dumneavoastra este pregatit din punct de vedere al hardware-ului pentru pasul urmator?


Pentru a afla daca este sau nu compatibil trebuie doar sa faceti urmatorii pasi:

1. Trebuie sa vizitati pagina oficiala a Windows 8 Release Preview si sa da-ti click pe butonul de culoare albastra pe care scrie „Download Windows 8 Release Preview,” dupa care un fisier de aproximativ 5MB  „Windows8-ReleasePreview-UpgradeAssistant.exe,” va fi descarcat pe calculatorul vostru.

2. Odata descarcat, asigurati-va ca aveti 20GB liberi pe partitia C:/ si dati click pe fisier pentru al porni, dupa care va incepe automat sa inspecteze calculatorul pentru compatibilitatea cu Windows 8. Cand a terminat de scanat o sa va arate o lista cu cate aplicatii si cate componente hardware sunt compatibile cu noua versiune.

3. Pentru a afla mai multe detalii despre compatibilitatea lor da-ti click pe „See compatibility details” dupa cum va arata si imaginea de mai sus.

4. Daca vrei sa continui cu instalarea considerand ca esti multumit cu compatibilitatea calculatorului vostru cu Windows 8 mergeti inapoi la meniul principal si dati click pe Next daca nu dati exit pentru a inchide Windows 8 Upgrade Assistant.

Atat a fost, acum stiti daca trebuie sau nu sa va upgrade-uiti calculatorul in asteptarea noi versiuni de Windows.

Aici gasiti intrebari frecvente si raspunsuri, in legatura cu Windows 8 Release Preview.

via cNET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!