EvenimenteStiriTech

TechHub Bucharest organizeaza evenimentul Demo Night, pe 25 februarie

TechHub

Luna aceasta, mai exact pe data de 25 februarie, TechHub Bucharest organizeaza evenimentul Demo Night, ce se adreseaza start-upurilor din domeniul tehnologiei si care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta.

Demo Night va alinia la start 10 startup-uri care isi vor prezenta „produsele” in fata audienței si vor primi feedback din partea juriului. Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest unde vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din public. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

In plus, echipele vor avea ocazia sa discute in mod direct cu reprezentantii juriului si sa dezvolte conexiuni valoroase cu acestia. Printre profesionistii care vor evalua prezentările echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochișor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Mădălina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

TH-Demo-Night

Persoanele pasionate de tehnologie care isi doresc sa vada prezentarile echipelor sunt invitate sa faca parte din audienta. Participarea la TechHub Bucharest Demo Night este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile vor fi deschise luni, 16 februarie, după anuntarea echipelor finaliste.

Programul evenimentului este:

18:30 – 19:00                         Primirea participanților

19:00 – 20:30                        Sesiune de pitching (până la 10 startup-uri selecționate)

20:30 – 20:50                        Prezentare How to Web MVP Academy / Deliberare juriu

20:50 – 21:00                        Anunțarea câștigătorilor

21:00 – 22:30                        Networking & bere

Startup-urile care vor sa isi prezinte produsul in fata audientei si sa primeasca feedback din partea juriului pot aplica completand formularul de înscriere disponibil online aici pana joi, 12 Februarie. Echipele finaliste vor fi anuntate luni, 16 februarie, cand vor fi deschise si inscrierile pentru a face parte din audienta TechHub Bucharest Demo Night.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!