StiriTablete

Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1, tableta cu design super slim si pret competitiv

Teclast Tbook 16 Pro

Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1, tableta puternica, design premium si pret atractiv

In industria tehnologiei, inovatia este un factor cheie in atragerea clientilor. Pe langa dotarile hardware (ecran, procesor, memorie RAM, etc), utilizatorii isi doresc un nivel de portabilitate mai sporit, iar misiunea producatorilor este sa „compacteze” fiecare gadget, sa-l faca cat mai subtire, cat mai incapator in geanta, dar performanta sa fie una ridicata. Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1 este o tableta care exceleaza la capitolul inovatie, avand un design premium din metal si o grosime de doar 4,8mm. este un gadget 2 in 1, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat ca tableta sau laptop, deoarece dispune si de o tastatura fizica inclusa, ce poate fi atasata cu usurinta la tableta, folosind un mecanism asemanator cu Surface Pro, tableta celor de la Microsoft.

Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1 dispune de un ecran de 11.6 inch cu tehnologie IPS si rezolutie Full HD (1920x1080p), un procesor Intel Cherry Trail Z8300 quad-core de 1.44GHz (turbo la 1.84GHz), GPU integrat Intel HD Graphics a 8-a generatie, 4GB memorie RAM, 64GB memorie interna de stocare (poate fi extinsa printr-un card de memorie de maxim 128GB) si o camera frontala de 2MP. Tableta dispune de dual OS (ruleaza Windows 10 sau Android 5.1), iar la capitolul conectivitate dispune de: un port micro-USB, un port micro-HDMI, jack audio 3,5mm, jack DC (alimentare), Bluetooth, Wi-Fi.

Tastatura fizica este inclusa in achizitie, iar acest aspect determina o competitie vis-a-vis de tableta celor de la Microsoft (Surface Pro), a caror tastatura necesita achizitie separata la un pret cat jumatatea tabletei Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1 chiar. Tableta poate fi folosita si cu un stylus pentru cei care vor sa opereze intr-un mod mai interactiv, poate chiar mai productiv, insa acest accesoriu nu este inclus. Pretul tabletei Teclast Tbook 16 Pro 2 in 1 este de 199.99$ si poate fi comandat prin retailer-ul Gearbest, acestia organizand un „Exclusive Sale”, alaturi de un mic discount.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!