StiriTech

Tehnologia optica Canon pe viitoarele telefoane Lumia?

tehnologia optica canon

Tehnologia optica Canon, posibila viitoare tehnologie pentru noile Nokia Lumia

 

Microsoft a semnat o intelegere cu Canon, o intelegere ce ar insemna un pas maret la capitolul foto/video pentru dispozitivele Lumia. Astfel, parteneriatul privind patentele Canon ar presupune ca tehnologia optica Canon sa ia locul tehnologiei optice actuale.

Nu se stie cu exactitate ce contributie aduce Canon, deoarece Microsoft nu si-a aratat ferm pozitia cu referire la cele scrise in mediul online, dar un astfel de parteneriat ar fi mai mult decat pozitiv, si fara dar si poate, cel mai bun dispozitiv din punctul de vedere al camerei foto/video, Nokia Lumia 1020 ar putea fi detronat, evident cu ceva mai bun.

Un alt aspect este acela ca cei de la Canon folosesc patente de la Microsoft pentru interfata grafica a utilizatorului, posibil pentru a integra anumite functii din Windows Phone, in camerele lor. Acest tip de parteneriat, pe langa presupusul parteneriat privind tehnologia optica Canon, arata cum ar trebui sa relationeze companiile cand vine vorba de patente, adica o relatie progresiva, nu o relatie de rivalitate. Ramane de vazut daca pe viitor Microsoft va lansa dispozitive cu sigla Canon.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!