EvenimenteStiriTechTelecom

Tehnologie 5G la Untold prin intermediul parteneriatului Orange – Samsung

Tehnologie 5G la Untold

Tehnologie 5G la Untold, care va putea fi testata la fata locului de catre cei prezenti la festival multumita Orange si Samsung.

Operatorul telecom Orange si Samsung Romania anunta ca vor colabora impreuna pe perioada celui mai important festival de muzica electronica, Untold, pentru a le oferi in premiera celor prezenti o experienta 5G.

„Prioritatile noastre sunt strans legate de nevoile clientilor, in special de dorinta acestora de a beneficia de conectivitate neintrerupta, dar si de cele mai bune servicii in retea. Toate acestea sunt sustinute de investitii anuale in dezvoltarea retelei de peste 100 milioane de euro. Acum, impreuna cu parteneri tehnologici precum Samsung, dar mai ales alaturi de clienti, ne propunem sa demonstram performantele retelei 5G. 5G reprezinta un salt tehnologic important, ce promite un nou nivel de comunicatii, care urmeaza sa schimbe lumea serviciilor oferite azi.” a declarat Emmanuel Chautard, Chief Technology Officer, Orange Romania.

Orange 5G speed test

Cum primele telefoane 5G au aparut deja in comertul din Romania, Orange si Samsung aduc la Untold tehnologia necesara unor transmisiuni live realizate in VR 360 prin intermediul conexiunii la net mobil 5G cu ajutorul telefonului Galaxy S10 5G si a ochelarilor VR.

Astfel, cei interesati sa experimenteze viteza de net mobil 5G (vezi foto mai sus), vor putea beneficia la fata locului de o experienta multi-senzoriala ce ii transpune pe scena principala a festivalului, alaturi de cei mai tari dj si mai indragiti artisti ai momentului.

Experienţa Untold va fi completata de transmisiunea live in format 4K a concertelor ce vor avea loc pe scena principala a festivalului si va putea fi urmarita pe cele doua ecrane Samsung LED amplasate in zona activarilor Orange din vecinatatea scenei.

„Este o onoare sa fim parteneri alaturi de Orange in aceasta experienta. Impreuna, aducem tehnologia 5G din ce in ce mai aproape de utilizatori. Samsung a investit si avansat in domeniul 5G, fiind printre putinele companii care au dezvoltat solutii 5G end-to-end, cipuri, retea de telecomunicatii, inclusiv terminale  5G. Anul acesta, am deschis un nou drum la nivel global  prin  Samsung Galaxy S10  5G si suntem entuziasmati si nerabdatori pentru ceea ce va urma.” a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Division Samsung Romania si Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!