LaptopuriStiriTablete

Tehnologie AnyPen pe noile convertibile si tablete Lenovo Yoga

tehnologie AnyPen

Tehnologie AnyPen pe noile dispozitive convertibile si tablete Yoga, de la Lenovo.

La fel ca marea majoritate a producatorilor de electronice si electrocasnice prezenti in aceste zile in Las Vegas la CES2015, si Lenovo a lansat o sumedenie de dispozitive, printre care se numara si noile convertibile si tablete din gama YOGA. Familia YOGA include laptop-ul YOGA 3 convertibil de 11 si 14 inch (într-o carcasă de 13 inch), special conceput pentru mobilitatea din zilele noastre si pentru consumatorii iubitori de digital; YOGA ThinkPad, optimizat pentru segmentul business, cu un model de 12 inch, dar și cu modele de 14 și 15 inch pentru consumatorii pro; și tableta de 8 inch YOGA Tablet 2 cu Windows, care se bucură de tehnologia Lenovo AnyPen, care transformă aproape orice stilou într-un dispozitiv de scris pe tabletă.

YOGA Tablet 2 de 8 inch cu Windows are tehnologia AnyPen care extinde tradiția familiei YOGA: sistemul hardware nu doar se adaptează utilizatorilor prin cele patru moduri, dar oferă și soluții noi și inovatoare de a scrie pe tabletă, iar astfel consumatorii de bucură de moduri mai bune de a interacționa cu dispozitivele lor și deosebesc tabletele Lenovo de cele similare de pe piață.

Cu tehnologia Lenovo AnyPen, orice obiect cu un cap metalic sau din grafit rotunjit, mai mare de 1mm în diametru, poate fi folosit pentru a scrie pe ecran. Utilizatorii pot alege unealta potrivită pentru a o utiliza direct pe ecranul tactil pentru o navigare ușoară. Tehnologia Lenovo AnyPen face scrisul de mână pe tabletă la fel de intuitiv că scrisul pe hârtie. Utilizatorii vor găsi această tehnologie foarte utilă pentru ca ecranele dispozitivelor de mici dimensiuni cer navigare mai precisă. În același timp, această tehnologie elimină nevoia de a cumpăra dispozitive speciale, precum stylus-urile.

Parte din familia YOGA Tablet 2 anunțată în toamna anului 2014, YOGA Tablet 2 de 8 inch cu Windows și-a atras laude pentru modul în care a evoluat față de tableta originală YOGA. Nu doar că are patru moduri unice, ca nicio altă tabletă de pe piață, Hold, Tilt, Stand și Hang, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a face mai mult din ceea ce le place, dar vine și cu experiențe distractive incredibile. Echipată cu două boxe frontale Wolfson Master Hi-Fi cu sistem de reducere a zgomotului și Dolby audio, această tabletă este perfectă pentru entertainment. Cu Windows 8.1, ecranul său de 8 inch FHD și procesorul Intel® Atom, utilizatorii o pot utiliza atât pentru muncă, dar și pentru joacă. Mai mult, consumatorii care au nevoie de dispozitive mobile vor aprecia durata de viață extinsă a bateriei de până la 15 ore.

YOGA 3 11 Laptop

YOGA 3 – Potrivire flexibilă pentru consumatorii de astăzi

Noul YOGA 3 oferă consumatorilor și mai multă flexibilitate prin diferitele modele disponibile, de 11 inch sau 14 inch cu ecran blacklit. Ambele convertibile prezintă un design extrem de subțire, cu mai puțin de 18.3mm. Mai mult, modelul de 14 inch oferă experiență vizuală inedită, rămânând în același timp extrem de ușor și subțire într-o carcasă de 13 inch. Cu doar 15.8mm și 1.1Kg, modelul de 11 inch rămâne cel mai ușor convertibil din familia YOGA. Ambele au clasica dublă balama YOGA cu flexibilitate 360° ce permite consumatorilor să aibă parte de funcții incredibile în cele patru moduri – Laptop, Stand, Tent și Tablet. Lenovo a îmbunătățit balamaua astfel încât să se închidăși să se deschidă mult mai ușor și să permita ecranului să fie fixat la 180°.

YOGA 3 14 Tent Orange

Mai mult decât tehnologie cu un design atractiv, noile convertibile YOGA rulează excelent cu cea de-a cincea generație de procesoare Intel® Core regăsită pe modelul de 14 inch, cu Windows 8.1, ecran FHD și 802.11 A/C WiFi. Performanțaexcelentă merită un sunet puternic și curat, astfel că Lenovo a echipat YOGA 3 cu boxe stereo și Waves audio. Pentru o experiență mult mai adaptabilă și intuitivă, Lenovo a inclus software-ul inteligent Harmony, care ajută utilizatorii să descopere și să personalizeze aplicațiile și include ajustarea automată a luminozității ecranului atunci când citiți o carte, permite controlul mișcării și optimizează setările audio în moduri specifice și chiar recomandă noi aplicații.

Utilizatorii pot alege dintr-o gamă de patru culori: Clementine Orange, Platinum Silver, noua Chalk White sau Ebony Black.

ThinkPad YOGA – Oferă profesioniștilor putere prin două noi inovații

Lenovo a creat noul ThinkPad YOGA convertibil de 12 inch, 14 inch și 15 inch pentru a răspunde nevoilor de business și este caracterizat de o armonie perfectă între satisfacerea nevoilor de productivitate specific zonei de business și a celor pe care le au utilizatorii față de un PC ideal pentru uz personal. Gândit pentru un birou mic, pentru cei care lucrează de acasă sau pentru studenți, ThinkPad YOGA oferă flexibilitate si mobilitate cu noua tehnologie ActivePen în modelele selectate, împreună cu design-ul elegant și caracteristicile optimizate pentru business care includ, opțional, camera 3D pe ThinkPad YOGA 15.

Modelele selectate ThinkPad YOGA au, opțional, tehnologia ActivePen, pentru un scris de mână precis și exact. Ideal pentru productivitate în luarea de notițe, trimiterea de e-mail-uri sau crearea de prezentări, ActivePen mimează perfect modul în care scrii de mână pe o foaie de hârtie. YOGA 12 continuă să ofere opțiunea clasică de pen, inclusiv spațiu de stocare pentru acesta. ThinkPad crează o experiență inovatoare și software in utilizarea stylus-ului, indiferent de tipul de instrument de scris pe care îl folosești  pe post de stylus.

Cu patru moduri și o baterie care tine o zi, utilizatorii pot scrie digital șau se pot bucura de cele patru moduri ale ThinkPad YOGA: scrie de mână sau la tastatură în modul Laptop, ia notițe în modul Tabletă, prezintă colegilor tăi în modul Stand sau relaxează-te privind un film în modul Tent. Tastatura Lift n’ Lock permite schimbarea între modul Laptop și Tabletă ușor, fără blocarea tastelor.

Ușor și subțire la doar 19mm și doar 1.5Kg pentru modelul 12 inch, aceste convertibile elegante au culoarea negra, o tastatură atractivă luminată din interior și cu ecran tactil FHD.

Convertibilul ThinkPad YOGA are si o altă nouă tehnologie menită să ajute micile afaceri: o cameră integrată 3D. Prima cameră Lenovo 3D pe un laptop este opțională pe modelul de 15 inch. Astăzi, camerele 3D sunt utilizate în afaceri pentru experiență mult mai personalăîn conferințele video și pentru a scana obiecte mici pentru aplicații de tiparire 3D.

ThinkPad Yoga vine, de asemenea, echipat cu până la cea de-a cincea generație de procesoare Intel® Core i7, Windows 8.1 cu vPro opțional (disponibil doar pe modelul de 12 inch), capacitate mare de stocare de până la 1TB și Dolby Home Theatre v4.

Modelele ThinkPad YOGA extind experiența digitală cu aplicația Lenovo SHAREit pentru a trasfera cu ușurință fișiere între dispozitive. Utilizatorii care au o afacere mică pot opta pentru suport prin Lenovo Services pentru convertibilul ThinkPad YOGA și pot alege dintr-o gamă variată de produse: Accidental Damage Protection, Warranty Upgrade, Priority Technical Support și multe altele.

Nu detinem informatii despre pretul acestor noi modele, insa vom reveni cu detalii atunci cand acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!