Telefoane noi in oferta Vodafone: Galaxy Alpha, Xperia Z3 si Z3 Compact

0

oferta Vodafone

Operatorul Vodafone Romania a introdus in oferta sa de telefoane mobile de tip smartphone, o serie de modele noi, printre care se numara si Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z3 si Xperia Z3 Compact.

Daca Samsung Galaxy Alpha a fost lansat la jumatatea lunii august, modelele Sony din seria Xperia Z3 au fost prezentate in cadrul targului international de la Berlin, IFA 2014.

Samsung Galaxy Alpha este listat de operatorul Vodafone la pretul de 129 Euro impreuna cu abonamentul recomandat RED 39, dar il puteti achizitiona si la liber la 539 Euro, sau cu alte abonamente RED din oferta.

Sony Xperia Z3 este afisat la pretul de 209 Euro impreuna cu abonamentul recomandat RED 39, dar poate fi achizitionat si la liber la pret intreg – 600 Euro, sau la alegere impreuna cu un alt tip de abonament din oferta operatorului. In timp ce modelul compact – Xperia Z3 Compact, este listat la pretul de 88 Euro impreuna cu acelasi abonament recomandat RED 39 pe doi ani de zile. Sigur, si acest model este disponibil la pret intreg sau cu unul din celalalte abonamente disponibile in oferta operatorului.

Pentru ultimele noutati in materie de telefoane mobile de la operatorul Vodafone, accesati lista completa.

Articolul precedentPrimul posesor iPhone 6 la un pas sa il faca praf (video)
Articolul următorParrot Rolling Spider prezentare generala si zbor demo (video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.