SmartphonesStiri

Telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge, vor arata asa din spate!

Telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge

Mai sunt ceva mai putin de 3 saptamani pana la prezentarea oficiala a celor mai anticipate modele de smartphone ale acestui inceput de an: telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge. Insa, pana atunci, avem parte de noi informatii si imagini de presa in care apar cele doua modele.

Aceeasi sursa care a dezvaluit de curand partea frontala a celor doua smartphone-uri, a revenit saptamana aceasta cu o noua imagine de presa in care sunt surprinse telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge, de aceasta data din spate. Se zvoneste, ca noile modele vor avea o constructie mai solida comparativ cu modelele din seria Galaxy S6, si ca vor beneficia de rezistenta la apa si praf (certificare IP68), insa, nu vom scapa de acel senzor protuberant care iese in afara carcasei telefoanelor, facandu-l sa nu stea perfect pe o suprafata plana, dar, cel putin, de aceasta data, va fi ceva mai putin iesita in exterior. Surse apropiate producatorului, sustin ca, protuberanta lor nu va masura mai mult de 0.8mm (1.7mm masoara pe Note 5)

Ca si anul trecut, telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge, vor beneficia de o carcasa realizata din sticla si de o rama metalica ceva mai solida si mai rezistenta la socuri mecanice.

Samsung Electronics va anunta noile telefoane Galaxy S7 si S7 Edge, in cadrul unui eveniment cu presa ce va fi organizat pe data de 21 februarie la Mobile World Congress, in Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!