SmartphonesStiri

Apple ar putea lansa telefoanele iPhone 2018 in mai multe culori

telefoanele iPhone 2018

Telefoanele iPhone 2018 ar urma sa debuteze din toamna in mai multe culori

Inca de anul trecut se vorbeste despre posibilitatea ca Apple sa lanseze cel putin trei modele de iPhone in 2018, unul dintre aceste telefoane fiind o varianta ceva mai accesibila, dar si ceva mai slab echipata.

Conform unui renumit analist international pe probleme de tehnologie, Ming-Chi Kuo, Apple ar pregati varianta cea mai accesibila de iPhone 2018 pentru comercializare pe mai multe culori. Astfel modelul de telefon Apple cu ecran LCD de 6.1″ ar urma sa fie vandut in variante pe albastru, rosu, portocaliu, alb si gri, si la un pret 700 de dolari / 700 euro.

Asta inseamna ca Apple va introduce doua noi culori odata cu lansarea modelelor iPhone 2018: Gold (care ar fi un fel de portocaliu) si Blue (albastru). De asemenea ar putea insemna ca Apple nu va lansa separat o varianta iPhone Red Special Edition 2018.

Acelasi analist mai spune ca modelul de iPhone 2018 cu ecran OLED de 6.5″ in diagonala va avea acelasi pret cu iPhone X de anul trecut, adica de 1.000 euro (cel putin), ceea ce inseamna ca modelul cu display OLED de 5.8″ va costa cu cel putin 100 – 150 euro. Apple va lansa si o varianta Gold a modelului iPhone X 2018, probabil, la cererea clientilor. Actualul iPhone X (zece) nu e disponibil in variata pe auriu.

Kuo mai spune ca, se asteapta ca telefonul iPhone 2018 (varianta mai accesibila) sa totalizeze 55% din incasarile pe care le va face Apple dupa lansarea celor trei noi modele de iPhone, asta si datorita unui pret mai mic si a culorilor optionale disponibile pentru acest model. De asemenea prognozeaza o crestere a numarului total de telefoane vandute de pe un an pe altul, estimand ca Apple va ajunge sa vanda cel putin 70 milioane de unitati de iPhone-uri in perioada Septembrie 2018 – Septembrie 2019.

Rezumand toate aceste informatii, din toamna Apple ar trebui sa lanseze:

 • un iPhone pe mai multe culori cu display LCD de 6.1″ si carcasa metalica (aluminiu in locul otelului inoxidabil)
 • doua iPhone-uri din sticla cu display OLED de 5.8″ si 6.5″ a caror pret se va invarti undeva intre 850 euro si 1.000 – 1.200 euro in varianta cea mai mare si mai performanta

Evenimentul de lansare al noilor telefoane Apple iPhone 2018, ar putea avea loc in prima jumatate a lunii septembrie, undeva intre 8 si 12 septembrie.

9 Comments

 1. Arata super bine, îmi place culorile variate, aștept lansarea

 2. Arata bine la prima vedere și îmi place varietatea de culori
  Sper ca vor fi și acestea in topul preferințelor cu toate ca sunt mai slab echipate .

 3. Super, avem de unde alege, sper sa vina cu ceva mai bun nu doar cu o varietate de culoru

 4. O veste buna
  Chiar îmi plac aceste noi variante de culori de la IPhone dar era mai bine sa vina și cu mai multe plusuri pentru specificațiile telefonului .
  Avem de unde alege

 5. Am crezut ca vor veni cu ceva mai bun de atat nu doar niste culori in plus. Daca va fi disponinil in mai multe culori nu stiu ce plus este acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!