SOFTWAREStiriWindows Phone

Telefoanele Lumia primesc actualizare Windows 10 din Decembrie

Telefoanele Lumia primesc actualizare Windows 10

Ieri, 6 octombrie, a avut loc unul din cele mai importante evenimente, pe care Microsoft le-a organizat anul acesta, si asta, deoarece gigantul american si-a anuntat noutatile in materie de gadgeturi: telefoanele Lumia 950 si 950 XL, tableta Surface Pro 4, Surface Book (primul laptop al companiei si cel mai performant din lume in acest moment), bratara de fitness Band 2, cel mai accesibil smartphone 4G cu Windows 10 si alte cateva surprize.

Insa, toate aceste vesti nu sunt la fel de importante, precum vestea despre actualizarea de software a actualelor telefoane Lumia la Windows 10 Mobile, despre care nu se stia nimic concret pana in prezent, desi Windows 10 este deja disponibil pe laptop si PC.

Intr-o postare pe contul oficial de Facebook, Microsoft a raspuns unui posesor de smartphone Lumia spunandu-i ca, telefoanele Lumia primesc actualizare Windows 10 din Decembrie.

Screenshot (284)

Daca deti unul din smartphone-urile Nokia sau Microsoft Lumia, si nu stii sigur daca telefonul tau este eligibil pentru un upgrade la Windows 10 Mobile, verifica lista anuntata de cel mai mare operator telecom francez, cu ceva timp in urma si cerintele minime pentru a rula pe un smartphone, conform Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!