Telefoanele Xperia primesc Android Pie

5

Telefoanele Xperia primesc Android Pie

La inceputul lui August, Google a anuntat noua versiune a sistemului Android, v9.0 Pie, sistem ce va fi distribuit de catre companie catre producatorii de telefoane mobile, si-apoi mai departe catre posesorii de smartphone-uri.

Telefoanele Xperia primesc Android Pie

Niponii de la Sony au preluat aceasta veste si au anuntat ca sunt pregatiti sa inceapa optimizarea versiunii Android Pie pentru telefoanele sale Xperia, anuntand primele modele care vor fi actualizate la versiunea 9.0 in urmatoarele 6 – 8 luni de zile.

Astfel, pana la finele anului telefoanele Xperia XZ Premium, Xperia ZZ1, XZ1 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium vor primi o actualizare de software care sa treaca telefoanele pe noul firmware. Unele dintre ele vor primi ‘Placinta‘ incepand cu luna noiembrie, desi se vorbea de luna septembrie.

Posesorii de telefoane Xperia XA2, XA2 Plus si XA2 Ultra vor trebui sa astepte ceva mai mult, software update-ul este programat de catre cei de la Sony abia pentru trimestrul 1 din 2019 (probabil de la jumatatea lunii ianuarie – finalul lunii februarie 2019).

sursa

Articolul precedentGalaxy Note 9 Fine Gold Edition (1kg de aur masiv). Pretul e pe masura!
Articolul următorNokia lanseaza maine, 21 august, cel mai asteptat telefon al sau!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.