Telefoanele Xperia Z3+ si gama Xperia Z5, primesc actualizare Android 6.0 curand

0

xperia z6 lite

Ca in fiecare an, posesorii de telefoane inteligente se confrunta cu o mare problema, cea a actualizarilor de software. Printre acestia, se numara si cei care detin telefoane Sony Xperia, insa, pentru o parte dintre ei avem o veste buna, desi neoficiala.

Conform unei scurgeri de informatii, producatorul nipon lucreaza intens la optimizarea versiunii Marshmallow a sistemului de operare mobil Android, pentru a fi distribuit in cel mai scurt timp posibil catre posesorii de Xperia Z5 (toata gama Z5, inclusiv Z5 Compact si Z5 Premium) si modelul Xperia Z3+, care, practic, este un Xperia Z4.

firmware-marshmallow-sony-xperia-

Pentru modelele de smartphone din gama Xperia Z5 testele au fost finalizate, ceea ce inseamna ca, Sony va incepe foarte curand distribuirea acestui nou firmware, catre modelele libere de retea, in timp ce modelele achizitionate prin operatorii locali, vor trebui sa mai astepte si aprobarea companiilor telecom. Iar actualizarea pentru Xperia Z3+ / Xperia Z4, dupa cum se poate observa din documentul scurs online, este in linie dreapta de finalizare a testelor, astfel ca, e posibil, ca de pe la jumatatea lunii februarie, softul sa fie distribuit posesorilor acestui model.

In cazul in care, primiti o astfel de notificare de descarcare firmware pe unul din modelele mai sus mentionate si ati facut upgrade-ul la Android 6.0, va rugam sa reveniti pe acest articol si sa ne comunicati cum se manifesta el.

sursa

Articolul precedentDoua telefoane Nokia neidentificate, apar intr-o galerie foto. Cum vi se par?
Articolul următorMicrosoft Lumia 950 Review

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.