Telefonica vinde de maine ZTE Open, primul smartphone cu Firefox OS

2

ZTE Open

La anuntul oficial facut in luna februarie, de catre Mozilla, in cadrul Mobile World Congress 2013, in Barcelona, atunci cand au anuntat primele telefoane cu noul sistem de operare Firefox OS, o serie de producatori si-au anuntat suportul pentru a dezvolta telefoane, special pentru acest sistem de operare mobil. Chinezii de la ZTE au fost unii dintre cei care au anuntat ca vor lansa astfel de telefoane in 2013 si iata ca primul smartphone comercializat cu Firefox OS este chiar ZTE Open.

Telefonul ZTE Open va fi pus in vanzare incepand de maine in reteaua operatorului Telefonica Movistar din Spania, la pretul de $69 + $30 credit prepaid pentru clientii pe cartele, care vor primi cadou si o cartela microSD de 4GB,

Din punct de vedere al specificatiilor, ZTE Open este un telefon entry-level (de buget), beneficiaza de un ecran cu diagonala de 3.5 inch HVGA TFT, o camera foto de 3.2MP, 256 de RAM si 512MB memorie interna pe telefon, in timp ce serviciul de Locatie este oferit de hartile Nokia HERE.

Alte cateva modele de smartphone cu sistemul de operare Firefox OS vor fi lansate pana la finele anului, probabil ca, in curand vor ajunge si pe piata din Romania prin cei trei operatori de telefonie mobila – Orange, Vodafone si Cosmote.

Articolul precedentPrimele fotografii cu actualul ‘cel mai subtire smartphone din lume’ Umeox X5
Articolul următorOne Touch X’Pop intra premiera in oferta Cosmote Romania

2 COMENTARII

  1. Multumim pentru pont, domnule anonim :) .. Diversificarea pietei si optiunile multiple, duce la cresterea calitatii sistemelor de operare si a serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.