StiriTelecom

Telekom ofera net 4G nelimitat clientilor prepaid (la cartela)

telekom

Dupa debutul ofertei cu net nelimitat dedicat abonatilor, incepand de saptamana aceasta operatorul Telekom Romania extinde oferta de trafic de date nelimitat catre zona clientilor de cartele. Astfel, toti clientii care detin sau cumpara o cartela cu minim 5 euro credit, beneficiaza de internet mobil 4G nelimitat.

„De astazi, in arhitectura unui produs de 360 de grade, Telekom ofera clientilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuam promisiunea #Netliberare si extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clientilor de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Aceasta este o oferta unica pe piata telecomunicatiilor din Romania si face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte si, in acelasi timp, de a simplifica serviciile oferite atat clientilor cu abonament, cat si celor care utilizeaza cartele. Sunt convins ca toti clientii nostri vor continua sa beneficieze pe deplin de serviciile Telekom”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Oferta e valabila atat pentru cartelele de 5 Euro cat si pentru cele de 6 euro, iar pe langa internet nelimitat bonus, clientii primesc si pachete de minute nationale si internationale: incepand de la 1.500 minute nationale si SMS-uri si 100 minute internationale valabile 28 de zile la cartela de 5 euro.

Si abonatii Telekom Romania vor beneficia de o oferta simplificata, astfel toti clientii care au deja sau care vor contracta un abonament incepand de la 5 euro pe luna, primesc bonusuri si servicii de date si voce nelimitat.

De asemenea, operatorul anunta noi pachete promotionale pentru Internet TV incepand de la 5 euro, care vor include canalele TV HBO, Cinemax si HBGO Go.

Clientii care achitioneaza un pachet de internet TV primesc noul receiver Smart de la Samsung si pana la 164 de canale TV.

5 Comments

  1. O veste foarte buna pentru utilizatorii acestei retea

  2. Chiar mă bucur să văd asta. Caut o așa ofertă generoasă de ani de zile!

  3. O oferta buna multumim pentru aceasta veste buna si bravo Telekom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!