StiriTelecom

Telekom Romania lanseaza oferta Netliberare pentru abonati si clientii la cartela

pachet Telekom Romania

Telekom Romania lanseaza oferta Netliberare, valabila pentru ambele tipuri de clienti: abonati si clienti la cartela, cu preturi incepand de la 5 euro lunar.

Noile oferte promoționale aduc clienților acces la Internet și beneficii extinse de comunicare, la tarife începând cu 5 euro / lună.

„<<Telekom declară #Netliberare pentru toată națiunea>> este sloganul sub care lansăm astăzi noile noastre oferte, care au în centru Internetul și o întreagă lume de posibilități și oportunități pe care acesta le aduce utilizatorilor – de la ușurința de a accesa informația de care au nevoie, până la o nouă experiență de comunicare și divertisment. Telekom aduce Internetul mai aproape de utilizatori nu doar prin tarife mai atractive, ci și prin numeroase beneficii și avantaje de care aceștia se pot bucura cu oferta Telekom – acces la conținut exclusiv și de calitate, pe care îl pot urmări oriunde și oricând doresc, pe orice ecran, precum și funcționalități de top cu serviciul  Internet TV, viteze superioare și trafic generos de date, plus smartphone-uri de ultimă generație. #Netliberare este umbrela sub care Telekom Romania va continua să aducă utilizatorilor mai multă valoare și beneficii extinse, servicii de divertisment de cea mai bună calitate și o nouă experiență, bazată pe simplitate și accesibilitate”, a declarat Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Pe segmentul prepaid, Telekom anunță noua ofertă promoțională GigaDay, care aduce utilizatorilor cartelei Telekom cel mai consistent bonus de net, de 30 GB lunar la viteze 4G, începând de la 5 euro credit / 30 de zile. Bonusul GigaDay se acordă zilnic, câte 1 GB de net pe zi, și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunile de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid beneficiază lunar de până la 38 GB de trafic de date național la viteze 4G.

Totodată, Telekom introduce un nou portofoliu de opțiuni la cartela Telekom, cu beneficii extinse: trafic lunar de date mobile de până la 10 ori mai mare față de opțiunile existente până acum, la viteze 4G, și până la de două ori mai multe minute naționale sau internaționale în rețelele fixe sau SMS-uri naționale. Astfel, utilizatorii Cartelei Telekom au la dispoziție 4 opțiuni, cu prețuri între 5 și 8 Euro credit pe 30 de zile, ce includ nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom, trafic gratuit în WhatsApp și în Message+, până la 8 GB trafic de date 4G, până la 2000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale și până la 300 de minute internaţionale către reţelele mobile.

Cu noile oferte speciale, serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună, achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de până la 1 Gbps. De exemplu, clienții pot achiziționa pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET M la 10 euro / lună (TVA inclus), sau pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET L la 12 euro / lună (TVA inclus). În plus, în cadrul ofertei promoționale, clienții vor primi primele două luni de abonament gratuite la pachetul de servicii și acces 12 luni în platforma Eurosport Player, fără costuri suplimentare.

Internet TV este noul concept comercial al serviciului de televiziune din oferta Telekom, care le aduce clienților o ofertă unică de televiziune, cu toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League, alături de numeroase competiții sportive îndrăgite, LIVE și în format HD, pe care aceștia le pot urmări oriunde și oricând, pe toate ecranele – pe televizor sau pe laptop, tabletă sau smartphone, cu serviciul Telekom TV Web&Mobile și aplicația Telekom TV.

De asemenea, cu funcționalitățile avansate ale serviciului Internet TV – Pauză și Continuare, Program de la Început, Înregistrări în Cloud sau Arhivă TV, clienții pot să oprească și să pornească programul preferat, să îl vadă de la început, să facă înregistrări sau să urmărească programele din ultima săptămână.

Pentru clienții care dețin și servicii fixe de la Telekom, noua ofertă specială aduce abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus) și 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV. În plus, clienții beneficiază de trafic de date lunar de 1,6 GB, la viteze 4G, inclus în abonamentul de servicii mobile, minute naționale nelimitate, minute și SMS-uri în rețea nelimitate și 100 de minute internaționale. Prin aplicația mobilă Telekom TV clienții se vor bucura de televiziune direct pe telefonul mobil, putând viziona cele mai importante competiții sportive transmise în exclusivitate de Telekom, filmele și documentarele preferate.

De asemenea, clienții care aleg să se porteze în rețeaua Telekom se pot bucura de o gamă largă de smartphone-uri care pot fi achiziționate la 1 leu, împreună cu un abonament de servicii mobile din oferta de portare: Samsung Galaxy J3 2016, Samsung Galaxy J5 2016, Samsung Galaxy J7 2016, Samsung Galaxy A3 2017, Samsung Galaxy A5 2017.

6 Comments

  1. Incearca sa mai atraga clienti pentru ca Digi au oferte de net foarte bune, insa semnal foarte prost din pacate.

  2. Incearca si ei pe ultima suta sa-si castige clienti sa aiba ce vinde

  3. În sfârșit vin cu oferte pe măsură, mai aveam câteva luni până la expirarea abonamentului și voiam să renunț pt că internetului mobil la ei lasă de dorit nefiind 4G. La prelungire sa vad ce îmi oferă, mai am câteva luni de așteptat.

  4. interesant. Oferte atractive din ce in ce mai multe

  5. Bune sfaturi , pentru mine cam tarziu! Abonamentul minim era 7E! Piata mobila devine mai accesibila pentru consumatori!

  6. da,foarte interesant pentru cine doreste sa se multe de la o retea la alta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!