EvenimenteStiriTech

Telekom Romania pregateste un spectacol de magie electronica, la Untold Festival

Telekom Romania pregateste un spectacol de magie electronica

Un festival de muzica electronica precum Untold (4 – 7 august, Cluj-Napoca) implica jocuri de lumini complexe si tehnologie de varf, pentru ca oamenii sa se bucure pe deplin de o atmosfera electrizanta, astfel ca pe langa faptul ca fanii vor avea ocazia sa ii asculte mixand live pe cei mai renumiti DJ la nivel mondial, precum: Martinez Brothers, DOP, Eats Everything, Seth Troxler, Jamie Jones, Satoshi Tomie, Sasha, John Digweed, Dubfire, Steve Lawler sau Sharam, printre altii, dar vor beneficia si de o serie de proiectii video si jocuri de lumini, ce vor fi montate de Telekom Romania la scena Galaxy by Telekom.

Experiența participanților la scena din Sala Polivalentă va fi dusă la un alt nivel: cu ajutorul unui ecran în trepte şi cu efecte 3D accentuate, festivalierii pasionați de muzica techno vor putea admira dragoni formați din constelații, meduze cosmice și ființe intergalactice.

Și în perimetrul festivalului, fanii pot trăi experiențe pline de magie împreuna cu Telekom. La Foișor, Telekom Sanctuary oferă locul perfect pentru fotografii haioase, dar și o zonă pentru încărcat telefoanele. Tot aici, oricine participă la UNTOLD poate deveni un magician al imaginilor tridimensionale. Cu ajutorul ochelarilor 3D și al unui dispozitiv în formă de pensulă, vor putea desena în aer, iar desenele lor vor prinde viață cu ajutorul realității virtuale.

_D6H4992

În Ancient Ballroom, tărâm mitic magenta, cuplurile hotărâte sunt așteptate să se îmbrace în mire și mireasă și să-și unească destinele pentru o zi. Atât mirii cât și nuntașii pot imortaliza apoi momentul pe unul dintre cele trei fundaluri predefinite, iar fotografiile vor fi expuse pe giftboxuri și stocate online.

Festivalierii au șansa de a câștiga invitații duble la UNTOLD 2016 oferite de Telekom. Clienții prepaid ai companiei Telekom care au active una dintre extraopţiunile eligibile pot intra în #GigaWeek trimiţând gratuit un SMS la 888. Vor obține imediat 1GB cadou trafic de date la fiecare sfârșit de săptămână și vor intra în tragerea la sorți pentru una dintre cele 100 de invitații duble la cel mai tare festival din Europa.

UNTOLD și Telekom Romania invită toți participanții să aprindă împreună magia, prin culoare, muzică, distracție și experințe împreună – cuvintele cheie la cea mai intensă petrecere a anului 2016. Detalii suplimentare se pot găsi pe site-ul oficial al festivalului.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!