EvenimenteStiriTechTV

Televizoare Allview din aceasta toamna pe piata romaneasca

televizoare allview

Astazi, 18 Septembrie, a intrat pe adresa redactiei un comunicat de presa cel putin interesant din partea companiei Visual Fan, cea care detine brandul Allview.

Visual Fan lanseaza prima gama de televizoare Allview

Incepand cu aceasta toamna, compania va lansa pe piata o gama de televizoare Allview, modele ce vor fi disponibile atat in varianta smart TV cat si televizoare clasice.

Acest pas face parte din strategia noastra de a facilita utilizatorului interactiunea cu device-urile pe care le foloseste. Televizoarele care vor fi lansate in curand vor aduce un nou concept, axat si dezvoltat pe preferintele clientului”, explica Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview.

Cu toate ca nu dezvaluie prea multe informatii despre noile televizoare Allview, seful companiei pare sa sugereze ca e vorba de televizoare cu Android (sau un alt sistem de utilizare similar), care sa permita utilizatorilor conectarea prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei la ele. E posibil ca televizoarele sa beneficieze de inteligenta artificiala, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

Visual Fan mai precizeaza in comunicatul sau de presa ca se lucreaza la aceasta gama de televizoare Allview inca de la inceputul acestui an (2018), insa nu a dezvaluit nimic despre specificatiile tehnice. Vor fi televizoare cu rezolutie HD, Full HD, 4K? Televizoare cu display OLED sau IPS LCD? Vor lansa televizoare accesibile ca pret sau vor introduce si modele high-end (premium)? La toate aceste intrebari urmeaza sa ne raspunda compania, probabil pana la finele acestei luni.

In prezent, Visual Fan comercializeaza sub brandul Allview: telefoane, tablete si dispozitive smart.

5 Comments

  1. Aștept lansarea.,Allview mereu a venit cu noutăți care sa ne surprindă placut

  2. Așteptăm lansarea. Allview mereu a venit cu noutăți care sa ne surprindă.

  3. Allview cu siguranta dorește ca toți clienti săi sa fie multumiți și sa își poată permite orice la prețuri accesibile.
    E un proiect promițător și de succes
    Ii Asteptam sa ne cucerească cu modelele sale și cu prețul lor ,cu siguranta calitatea va prima.

  4. Super aștept lansarea,super televizoarele sper sa nu fie cam scumpe

  5. Wow, nu m-as fi asteptat ca compania Alview sa se extinda atat de mult si sa inceapa sa produca televizoare. Este intr-o crestere continua si chiar ma bucur. Acum nu ne ramane decat sa asteptam lanasarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!