StiriTechTV

Televizorul LG 55EA9800 cu ecran OLED curbat pus in vanzare in Coreea

8691876118_2e019f8cea

Incepand din data de 29 aprilie 2013, LG Electronics a anuntat ca primeste precomenzi pentru modelul LG 55EA9800 cu ecran curbat OLED de 55 inch, in Coreea de Sud, livrarile incepand in urmatoarea luna.

Pretul televizorului este undeva in jurul sumei de $13.500, iar prin acest anunt, LG este prima si singura firma care comercializeaza televizoare flat OLED care sunt pe piata din luna februarie, si in acelasi timp si televizoare cu ecran curbat OLED, acest lucru oferindu-le un avans semnificativ.

Dupa mai mult de cinci ani de teste, compania a venit cu curbura optima pentru a oferi utilizatorilor o experienta „IMAX” in propriul camin, intreaga suprafata fiind echidistanta fata de ochiul utilizatorului.

TV LG ecran OLED curbat

Televizorul cu ecran curbat OLED, cantareste 17 kg si are 4.3 mm in grosime. Are capabilitatea de a produce imagini vii si foarte realistice, multumita tehnologiei WRGB, iar tehnologia Color Refiner ofera o intensificare a tonurilor, creand imagini naturale si o experienta unica.

Pentru a nu compromite frumusetea televizorului, au fost incastrate difuzoare transparente in standul transparent al acestuia, promitand un sunet high-quality. Asteptam pretul si data cand acest model va fi disponibil pe pietele din afara Coreei de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!