HardwareStiri

Thermaltake anunta carcasa de gaming Chaser A71

1

Thermaltake, un lider al industriei de carcase pentru computere, solutii termale, si surse, a lansat astazi un nou membru al seriei de carcase pentru gaming Chaser full-tower A71. Inca de la introducerea lui Chaser A31 si A41, carcasa pentru gaming Chaser A71, castigatoare a premiului: product design, acordat de red dot in 2013, continua conceptul de design pentru gameri si entuziasti. Astfel se combina performanta maxima, racirea si compatibilitatea intr-un pachet full-tower.

2

Chaser A71 a continuat aparitia e-sports si excelentul design pentru protectie, inspirat de creatia cinematografica Tron, ajutand astfel la caracterizarea originalitatii sale. Fereastra transparenta de pe panoul lateral asigura un look proaspat atunci cand priviti la super-performantul PC din interior.

3

Din moment ce hardware-ul de gaming produce o gramada de caldura, aceasta contine un ventilator de 120 mm in spate; trei ventilatoare de 200 mm localizate in partea frontala, locatii pentru montare de ventilatoare suplimentare in partea din fata si in lateral, toate incluzand LED-uri albastre pentru o solutie de racire optimizata, oferind un flux extrem de aer si o atingere de stil si excelenta.

4

5

 

 

Un comentariu

  1. Genul asta de design, imi aminteste de seria Alien a lui Ridley Scott si acele culoare/coridoare de pe nava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!