EvenimenteStiri

TiMO Dev Group (26 Noiembrie) – Firefox OS, Blackberry 10 si discutii despre marketing pentru aplicatii mobile

timo dev

Timisoara Mobile Development Group sau pe scurt TiMO, asa cum este alintat acest proiect de catre membrii sai, a fost infiintat in luna decembrie a lui 2010, desi bazele lui au fost puse in luna ianuarie a aceluiasi an la primul meetup.

Daca ar fi sa va explic ce inseamna TiMo, cred ca cel mai usor mi-ar fi sa citez dintr-un interviu acordat de „sufletul” proiectului – domnul Radu Ticiu celor de la Ctrl-D.ro:

Evenimentele TiMo au mai multe obiective. În primul rând, ele urmăresc definirea și consolidarea identității comunității de dezvoltatori de  aplicații, dar și de afaceri în domeniul mobil.

De asemenea, un alt scop al acestei iniţiative este de a facilita constituirea și accesarea unui rezervor local de informații și expertiză în acest domeniu, prezentarea, obținerea de feedback și discutarea aplicațiilor dezvoltate de programatori sau echipe locale.

Ne dorim ca evenimentele de acest fel să faciliteze abordarea în comun de noi proiecte şi conectarea comunității locale la inițiative și structuri globale relevante pentru industria mobile și, nu în ultimul rând, încurajarea constituirii de noi firme active în acest domeniu și  atragerea lor în Incubator.”

Revenind la subiectul articolului nostru de astazi, TiMO Dev Group editia lunii noiembrie 2012 are ca subiect principal de disctutie – sistemele de operare Firefox OS (ce urmeaza a fi lansat oficial anul viitor) si BlackBerry 10 (un sistem cu care RIM spera sa revina in forta in 2013), dar si discutii despre marketing-ul aplicatiilor mobile.

Evenimentul va avea loc Luni, 26 noiembrie,  orele 18:30 in City Business Centre – 10th, C. Brediceanu St., D Building, Mezzanine din Timisoara.

Program prezentari:

  • Previewing Firefox OS, Mozilla’s hot, open-source platform for mobile devices
  • Animated Weather HD for BlackBerry
  • Marketing Your Mobile App (Beyond the App Stores)

Nota: Intrarea la eveniment costa 15 RON, suma in schimbul careia veti putea consuma (bere, bauturi fara alcool, snack-uri sau dulciuri). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!