EvenimenteStiriTech

Samsung Electronics Romania primeste certificare Top Employers 2014

Top Employers

Top Employers 2014 recunoaste Samsung Electronics Romania ca fiind unul din cei mai buni angajatori in Romania si in Europa, motiv pentru care compania a primit astazi o certificare care atesta condtiile bune de munca si oportunitatile oferite angajatilor sai.

Studiul realizat de Institutul Top Employers are ca scop identificarea celor mai buni angajatori din intreaga lume, analizand conditiile pe care le ofera companiile angajatilor pentru a-si continua dezvoltarea profesionala si, totodata, imbunatatirea permanenta a politicilor de HR.

„Ne bucurăm să primim certicarea de angajator de top, atât la nivel local, cât și european. Este o recunoaștere a investiției noastre constante în crearea unui mediu de lucru optim și politici de resurse umane care să contribuie la creșterea satisfacției angajaților. Ne dorim în continuare să fim inovatori și să creăm contextul potrivit pentru ca angajații noștri să-și continue dezvoltarea profesională în cadrul companiei”, declară Alexandru Aldoescu, HR Manager Samsung Electronics România.

Pentru a intra în topul Top Employers, companiile trebuie să respecte o serie de standarde:

  • Beneficii primare
  • Beneficii secundare și condiții de lucru
  • Programe de training și dezvoltare
  • Dezvoltarea carierei
  • Cultură organizațională

Totodată, numai organizațiile care primesc certificare pentru condițiile, politicile și practicile de resurse umane pe care le aplică în cel puțin 5 țări din regiune, se pot califica pentru „Top Employers 2014”.

„În urma cercetării noastre extinse, am ajuns la concluzia că Samsung Electronics România face parte dintr-un grup restrâns de angajatori care le oferă angajaților condiții de lucru foarte bune, precum și numeroase oportunități de dezvoltare. Prin această certificare primită, compania a intrat în topul celor mai buni angajatori din lume”, a declarat Johann Labuschagne, Director pentru Conturi Globale în cadrul Institutul Top Employers.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!