Stiri

Toshiba lanseaza in Europa seria de televizioare Toshiba L3

Toshiba L3

Toshiba aduce pe piata europeana noua gama de televizoare Toshiba L3 care combina eleganta design-ului cu functionalitatile unui Smart TV. Seria L3 reprezinta primul pas catre o experienta video variata si este destinata utilizatorilor care isi doresc un Smart TV LED si posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de servicii de continut si de optiuni de conectare la un pret accesibil.

Seria L3 ofera calitate video Full HD 1080p, culori vii, imagini clare si captivante, in timp ce seria W3 reprezinta alternativa HD Ready. Gratie playerului DVD integrat, seria D3 este solutia ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confortul vizionarii de materiale video in format DVD, intr-un pachet accesibil. Diagonalele ecranelor pentru seriile L3, W3 si D3 variaza de la 59 cm (24″) pana la 122 cm (48″)1, oferind optiuni pentru fiecare utilizator, in functie de nevoi.

Modul inteligent de a te bucura de continut

Toate modelele seriei L3 ofera cele mai importante functii ale unui Smart TV, ceea ce le transforma intr-o alegere foarte buna pentru cei care isi doresc un doilea televizor, precum si intr-o varianta de echipament usor de folosit pentru cei care incep sa utilizeze acum continutul online direct pe televizor. Seria L3 ofera acces la o gama larga de aplicatii si servicii video la cerere, astfel incat utilizatorii pot viziona orice program, oricand doresc. Clientii pot alege intre vizionarea celor mai populare clipuri de pe YouTube® si o varietate mare de aplicatii de divertisment, muzica si stiri, gata de a fi accesate si savurate in orice moment. Informatiile meteo sunt, de asemenea, disponibile prin intermediul ecranului de start al televizoarelor L3.

Accesul la internet prin intermediul unui browser, care permite utilizatorilor sa acceseze web-ul direct de pe televizorul lor, reprezinta o modalitate confortabila de a cauta, naviga si salva paginile preferate folosind ecranul generos.

Acces facil la continut multimedia

Fisierele foto, video si audio stocate pe USB sau HDD sunt redate cu usurinta pe televizor cu ajutorul media playerului integrat. Clientii pot folosi porturile HDMI® 1 pentru a conecta consola de jocuri, unitatea DVD, Blu-rayTM sau mediabox-ul. Orice tip de continut media poate fi, de asemenea, receptionat de catre televizor dintr-o alta camera, diferita de cea in care se afla acesta. Modulul Wi-Fi®1 integrat si optiunile de care dispune reteaua privata interna le va permite utilizatorilor sa ruleze cu usurinta filme sau alt tip de continut media direct pe ecranul televizorului, fara a fi necesar ca PC-ul sa fie mutat sau conectat direct, prin cablu, la acesta.

Subtire, elegant si cu numeroase conexiuni

Modelele seriei L3 reflecta designul modern al noilor televizoare Toshiba. Gratie liniilor elegante si subtiri ce se integreaza in orice tip de camera, acest televizor este realizat la fel de inteligent la exterior pe cat este si la interior. Disponibile intr-o gama de versiuni elegante, negru, alb sau titanium1, toate seriile dispun de o multitudine de conexiuni. In plus fata de porturile USB si HDMI®, conectorul PC permite utilizatorilor sa transforme televizorul intr-un monitor de mari dimensiuni pentru computerul personal. Toate modelele ofera o solutie multi-tuner2 pentru o gama larga de canale TV, in timp ce sistemul Dolby® Digital Plus garanteaza un sunet de inalta calitate.

Sistemul de procesare al imaginii, AMR (Active Motion & Resolution), ce echipeaza toate cele 3 modele, ii va tine pe utilizatori lipiti de ecranul televizorului, asigurand fluiditatea imaginilor, fie ca este vorba de transmisiuni sportive, filme sau jocuri cu actiune exploziva.

Toate modelele seriilor L3, D3 si W3 vor fi disponibile in Romania incepand cu cel de al doilea trimestru al acestui an.

Seriile Toshiba L3, W3 si D3

 • Functionalitati Smart TV cu browser de internet
 • Conectivitate1: Wi-Fi® integrat, pana la 3 conectori HDMI®, 1 x USB, 1 X intrare PC, redare continut media prin reteaua interna privata
 • Audio: Dolby ® Digital Plus
 • Redare continut media prin USB
 • Disponibil in culorile negru, alb si titanium1
 • Tunere DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analog2

Toshiba L3 TV

 • Full HD, 1920 x 1080p, ecran LED
 • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
 • Diagonale disponibile: 122 cm (48”) Edge LED, 102 cm (40”), 80 cm (32”) Direct LED

Toshiba W3 - black

Toshiba W3 TV

 • HD Ready, 1366 x 768, ecran LED
 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
 • Diagonale disponibile: 80 cm (32”) Direct LED

Toshiba D3 - black

Toshiba D3 TV

 • HD Ready, 1366 x 768, ecran LED
 • DVD player integrat
 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
 • Diagonale disponibile: 59 cm (24”) Edge LED si 80 cm (32”) Direct LED

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!