LaptopuriStiri

Satellite Click 2 si Click 2 Pro, noile laptop-uri detasabile Toshiba

toshiba-satellite-click-2

Satellite Click 2 si Click 2 Pro. Laptop-uri detasabile Toshiba

Toshiba isi continua lansarea de noi dispozitive, cu functii, dotari si preturi diferite. Astfel, dupa lansarea notebook-urilor multi-mode Satellite Radius, Toshiba lanseaza doua noi laptop-uri detasabile, Satellite Click 2 si Click 2 Pro.

Astfel, un laptop detasabil permite detasarea display-ului de tastatura, putand fi folosit ca o tableta.

Satellite Click 2 va avea un procesor quad-core Intel Pentium, un display cu dimensiunea de 13.3 inch si rezolutie HD 1366×768. HDD-ul este de 500GB, iar pentru Internet, Wi-Fi 802.11ac. Setarile si procesarea audio sunt DTS si Skullcandy. Satellite Click 2 si Satellite Radius au un aspect comun, acela de incarcare a dispozitivelor prin port USB, chiar atunci cand tableta/laptop-ul este inchis(a).

Satellite Click 2 Pro este un laptop detasabil mai performant decat Click 2, avand a 4-a generatie de procesoare Intel Core, in loc de Intel Pentium. Marimea display-ului este aceeasi, de 13.3 inch, dar rezolutia este mai mare, adica 1080p (1920 x 1080). Unitatea de stocare este si ea mult mai performanta, dar mai mica, avand un SSD de 128GB. Alte specificatii includ Wi-Fi 802.11ac, suport Intel Wi-Di. Porturile de conectivitate prezinta un micro HDMI, micro USB 2.0, un USB 3.0 dimensiunea standard, si tehnologia Toshiba Sleep & Charge. O versiune mai superioara laptop-ului detasabil Satellite Click 2 Pro ofera mai multa baterie incorporata in baza tastaturii, impreuna cu 500GB HDD pe langa cel SSD deja existent pe Click 2 Pro.

Satellite Click 2 va avea un pret de start de $586.99 si va fi disponibil la sfarsitul lunii Iunie. Click 2 Pro va avea un pret de $1028.99, iar varianta superioara Click 2 Pro va costa $1.279.99. Satellite Click 2 Pro va fi disponibil pe piata in aceeasi perioada cu Click 2, adica undeva pe la sfarsitul lunii Iunie.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!