Satellite Click 2 si Click 2 Pro, noile laptop-uri detasabile Toshiba

0

toshiba-satellite-click-2

Satellite Click 2 si Click 2 Pro. Laptop-uri detasabile Toshiba

Toshiba isi continua lansarea de noi dispozitive, cu functii, dotari si preturi diferite. Astfel, dupa lansarea notebook-urilor multi-mode Satellite Radius, Toshiba lanseaza doua noi laptop-uri detasabile, Satellite Click 2 si Click 2 Pro.

Astfel, un laptop detasabil permite detasarea display-ului de tastatura, putand fi folosit ca o tableta.

Satellite Click 2 va avea un procesor quad-core Intel Pentium, un display cu dimensiunea de 13.3 inch si rezolutie HD 1366×768. HDD-ul este de 500GB, iar pentru Internet, Wi-Fi 802.11ac. Setarile si procesarea audio sunt DTS si Skullcandy. Satellite Click 2 si Satellite Radius au un aspect comun, acela de incarcare a dispozitivelor prin port USB, chiar atunci cand tableta/laptop-ul este inchis(a).

Satellite Click 2 Pro este un laptop detasabil mai performant decat Click 2, avand a 4-a generatie de procesoare Intel Core, in loc de Intel Pentium. Marimea display-ului este aceeasi, de 13.3 inch, dar rezolutia este mai mare, adica 1080p (1920 x 1080). Unitatea de stocare este si ea mult mai performanta, dar mai mica, avand un SSD de 128GB. Alte specificatii includ Wi-Fi 802.11ac, suport Intel Wi-Di. Porturile de conectivitate prezinta un micro HDMI, micro USB 2.0, un USB 3.0 dimensiunea standard, si tehnologia Toshiba Sleep & Charge. O versiune mai superioara laptop-ului detasabil Satellite Click 2 Pro ofera mai multa baterie incorporata in baza tastaturii, impreuna cu 500GB HDD pe langa cel SSD deja existent pe Click 2 Pro.

Satellite Click 2 va avea un pret de start de $586.99 si va fi disponibil la sfarsitul lunii Iunie. Click 2 Pro va avea un pret de $1028.99, iar varianta superioara Click 2 Pro va costa $1.279.99. Satellite Click 2 Pro va fi disponibil pe piata in aceeasi perioada cu Click 2, adica undeva pe la sfarsitul lunii Iunie.

 

sursa

Articolul precedentToshiba lanseaza Satellite Radius, noile notebook-uri multi-mode
Articolul următorToshiba lanseaza Encore 2, tablete de buget de 8 si 10 inch

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.