StiriTech

TP-LINK a lansat la IFA 2015 cateva dispozitive noi

TP-LINK a lansat la IFA 2015 cateva dispozitive noi

Producatorul de echipamente de retea, TP-LINK a lansat la IFA2015 cateva dispozitive noi destinate retelelor Wi-Fi super-rapide.

tp-link-ifa2015-1

Printre device-uri lansate la Berlin se numara kitul de adaptoare powerline wireless 802.11ac TL-WPA8730, care asigura viteze de transmitere a datelor prin reteaua de electricitate de pana la 1.200Mbps. Configurarea se poate face de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul aplicatiei tpPLC, si permite crearea a doua benzi Wi-Fi ce asigura viteze de transfer wireless 802.11ac de pana la 1.750Mbps. Device-ul are trei porturi Gigabit Ethernet si include functiile Wi-Fi Clone si Wi-Fi Move.

tp-link-ifa2015-3

 

Un alt dispozitiv TP-LINK lansat la IFA 2015 este EAP330 (Enterprise Access Point), destinat intreprinderilor mici si mijlocii. Acesta dispune de functii precum PoE, Software EAP Controller si monitorizarea operatiunilor in timp real. Device-ul, este de asemenea, dotat cu doua porturi Gigabit Ethernet, sase antene interne si ofera o viteza de transfer cumulata intre cele doua benzi de pana la 1.900Mbps.

Tot in cadrul conferintei de la Berlin, TP-LINK a lansat camera cloud HD NC450 care suporta viteze de transfer wireless al datelor de pana la 300Mbps si include funtii de rotire, inclinare, zoom digital x10 si filmare pe timpul noptii. Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul aplicatiei tpCamera, utilizeaza compresia video de tip H.264 si dispune de microfon, difuzor si senzori de detectare a sunetului si a miscarii, astfel utilizatorul va fi permanent la curent cu ce se intampla in lipsa sa, prin alerte transmise prin email sau FTP.

Noile produse vor fi disponibile in Romania incepand cu primul semestru al anului 2016.

Va recomandam oferta de produse TP-Link disponibila pe magazinul online eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!