Vodafone ofera trafic gratuit abonatilor business, in anumite conditii

3

trafic gratuit abonatilor business,

Vodafone a lansat saptamana aceasta o noua oferta care include trafic grauit in interiorul a unui numar limitat de aplicatii utile clientilor sai noi sau vechi din zona business.

Ce inseamna acest lucru?

Ei bine, Vodafone propune o noua oferta care include trei mari categorii dedicate antreprenorilor: email, stocare si transfer (in si din cloud) si harti. Oferta e disponibila pentru toate tipurile de abonamente de voce si date mobile tuturor  companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati si de industrie.

„Noile solutii raspund nevoilor companiilor de a fi in permanenta conectate si de a fi eficiente din punctul de vedere al costurilor. Companiile au libertatea de a alege aplicatiile care le ajuta sa fie pregatite pentru era digitala si de a se bucura de conexiunea Vodafone, cea mai buna retea recunoscuta de P3 Communications si de Ookla, cu zero consum de date din abonament”, a declarat Valeriu Nistor, Enterprise Business Unit Director, Vodafone Romania.

In cazul in care alegeti categoria E-mail pentru 2 Euro in plus traficul national de internet in aplicatiile si pe website-urile de e-mail Gmail, Exchange, Yahoo nu se consuma din traficul de date al abonamentului.

Daca clientul business alege categoria Stocare Cloud pentru 5 Euro in plus, traficul national de internet in aplicatiile si pe website-urile de stocare si partajare Google Drive, iCloud, One Drive, WeTransfer nu se consuma din traficul de date din abonament.

La fel, daca clientul business alege categoria Maps pentru 2 euro in plus, traficul national de internet in aplicatiile si pe website-urile de harti si navigare Google Maps, Waze, Apple Maps nu se consuma din traficul de date din abonament.

Vodafone, spune ca lista aceasta este dinamica, putand fi modificata ca urmare a conditiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori. Va lasam pe voi sa interpretati ce vrea sa spuna operatorul telecom aici.

In plus, aceasta oferta mai ascunde ceva, si anume: nu poti beneficia de trafic gratuit daca nu deti sau nu contractezi un abonament de minim 46 de euro/luna sau cu 0,8 euro/luna si trei luni gratuite pentru abonamente de la 12 euro/luna.

Si mai un lucru la care viitorii clienti vor trebui sa fie foarte atenti, deoarece aceste aplicatii si servicii incluse pot directiona clientul in afara, catre terte pagini sau servicii, al carui trafic consuma din datele abonamentului (acest trafic nu va fi gratuit).

Mai multe informatii despre noua oferta, gasiti pe site-ul retelei.

Articolul precedentNokia X, promovat de HMD Global in cinematografele din China
Articolul următorU Ultra primeste actualizare Oreo de saptamana aceasta, dezvaluie HTC

3 COMENTARII

  1. Ca la orice oferta,la prima vedere pare extraordinara…dar când cineva se interesează mai atent descoperă și faptul că oferta aceasta extraordinara este condiționată de multe alte lucruri.

  2. Mi se pare o oferta tare buna si avantajoasa. Nu stiu foarte multe detalii despre reteaua Vodafone dar oferta lor este foarte buna si cred ca atrage clientela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.