iOSSOFTWAREStiri

Update-ul la versiunea iOS 6 acum disponibil pentru clientii Apple

icoane aplicatii ios 6

Era de asteptat ca, imediat dupa lansarea iPhone 5, Apple sa dea drumul la software update-ul ce aduce iOS 6 pe terminalele sale. Astfel, clientii posesori de telefoane iPhone, tablete iPad sau iPod touch pot descarca noua versiune conectand dispozitivul respectiv la iTunes, dupa care dati click pe butonul „Check for update,” sau in unele cazuri prin conexiune wireless (WiFi) mergand in Settings (setari) – General – Software update (prin aceasta metoda este posibil ca update-ul sa nu ajunga din prima la dumneavoastra).

De stiut ca acest upgrade nu este disponibil pentru toate produsele Apple, ci doar pentru cele din lista urmatoare: noul iPad (iPad3), iPad 2, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS si a patra generatie de iPod touch.

Noua versiune 10A403 (iOS 6),  aduce foarte multe imbunatatiri si modificari (aproximativ 200) printre care mentionam o noua aplicatie pentru harti (Maps), integrare Facebook, imbunatatiri aduse app Siri, noua aplicatie Apple Passbook digital wallet, si altele.

update la apple ios 6

iPhone 5 va primi si el acest upgrade la iOS 6 cu o mica diferenta versiunea va fi 10A405, iar pentru ultima generatie de iPod touch versiunea va fi 10A406.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!