SmartphonesStiri

Huawei ar putea produce urmatorul telefon Google Nexus

huawei google nexus

Urmatorul telefon Google Nexus ar putea fi produs de Huawei

Anul trecut, smartphone-ul Google Nexus a fost lansat de Motorola sub numele de Nexus 6, fiind un phablet puternic, dar care a rupt bariera de terminal accesibil, asa cum lumea a fost obisnuita pana in acel moment. Anul acesta ar putea fi la fel, cu exceptia faptului ca Huawei ar fi urmatoarea companie care ar produce noul Google Nexus. Aceasta informatie vine de la un analist din industria mobila chineza, in urma unei postari pe reteaua sociala chineza Weibo.

Acelasi analist a dezvaluit si cateva din specificatiile pe care urmatorul terminal Google Nexus le-ar avea in dotare, si anume un ecran de 5.7 inch cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440) si procesor Snapdragon 810, o alegere in ciuda discutiilor cum ca acest SoC ar avea probleme de supraincalzire. Din pacate, acest analist nu a mentionat mai multe despre specificatiile pe care le-ar avea urmatorul Google Nexus.

Daca aceste informatii sunt adevarate sau nu, timpul le va spune pe toate. Cert este ca Google nu mai intentioneaza sa readuca gama Nexus la stadiu de terminale accesibile, spre dezamagirea utilizatorilor.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!