SmartphonesStiriVideos

iPhone 5 mai subtire, mai usor si cu un ecran de 4 inci?

De mai bine de 12 ore circula pe net un videoclip in care este aratata o parte componenta ce se presupune ca face parte din viitorul Apple iPhone 5. Daca e sa ne luam dupa ceea ce vedem in acest videoclip, in comparatie cu iPhone 4S, noul iPhone ar putea veni cu un ecran tactil de 4 inci (cu 0.5 inci mai mare decat precedentul).

Alte mari modificari ce ar urma sa vina odata cu noul telefon este mufa (portul) de incarcare a bateriei este cu mult mai mica, jack-ul audio de 3.5mm pare sa fie mutat pe partea de jos a terminalului in vecinatatea mufei de incarcare, fata de pozitia curenta pe iPhone 4S pe partea superioara in vecinatatea butonului de pornire. Deasemenea iPhone 5 este ceva mai subtire in raport cu modelele anterioare si totodata logic ar fi sa fie si mai subtire.

O alta caracteristica a viitorului iPhone sunt cele 2 difuzoare (stere) amplasate in partea de jos in vecinatatea portului de incarcare a bateriei si a jack-ului pentru casti.

Va va multumi un ecran tactil ceva mai mare? Ce spuneti de faptul ca mufa pentru casti va fi mutata pe partea inferioara a telefonului sau de faptul ca telefonul ar putea fi ceva mai subtire si automat ar trebui sa fie si ceva mai usor. Comenteaza toate aceste noi zvonuri. Asteptam parerile voastre pe aceasta tema.

httpvh://youtu.be/8XY841RAY4Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!