GamingMacWINDOWS

Valve lucreaza la implementarea unui nou sistem de recompensare pentru jucatorii DotA2

Gabe Newell unul din fondatorii companiei Valve, a anuntat ca jocul de real-time strategy (RTS) „Defense of the Ancients” sau mult mai bine cunoscut sub denumirea prescurtata DOTA, va avea un sequel DOTA2 ce va putea fi jucat gratuit incepand din acest an intro varianta beta atat pe PC cat si pe Mac printr-o metoda nemai-intalnita pana in prezent in alte jocuri.

Cu totii ne dorim sa participa la anumite partide DOTA in care jucatorii sunt de treaba, isi respecta adversarii si nu renunta la lupta (pur si simplu ies din joc) atunci cand simt ca nu mai fac fata atacurilor.

Valve pregateste un sistem nou prin care jucatorii ce isi iau din timpul personal pentru a oferi sfaturi practice din proprie initiativa pentru a ajuta alti utilizatori, sa beneficieze de anumite recompense, iar cei ce se sustrag din lupta in timpul unei partide, sau folosesc un limbaj neadecvat sa fie oarecum usor recunoscuti de catre ceilalti participanti la joc.

Compania doreste ca prin acest sistem sa dea o mai mare importanta utilizatorilor etichetati ca „jucatori de valoare” pentru mediul online de multiplayer.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!