AccesoriiStiriTech

Wavi Xtion inovatia Asus ce ne-ar putea determina sa renuntam la utilizarea mouse-ului

In ultimul timp mari producatori de gadget-uri sau intrecut in a dezvolvat tot felul de solutii pentru entertainmentul clientiilor lor. Aici facem referire in special la partea de gaming unde Microsoft si Nintendo au venit fiecare cu o noua tehnologie in ultimi ani.

Daca Microsoft a introdus Kinect pentru consola proprie Xbox 360, Nintendo a venit cu Wii Motion Plus pentru noua consola WII, tehnologii cu ajutorul carora putem executa tot felul de comenzi bazate pe simple gesturilor are corpului.

In prezent Asus vine cu ceva asemanator denumit WAVI Xtion (action), o inovatie anuntatat anul trecut la CeBIT 2011 bazata pe ideea de implementare a tehnologiei senzorilor de miscare pe partea de PC-uri.

Asus Wavi Xtion este in premiera mondiala solutia de home entertainment ce iti conecteaza calculatorul cu televizorul oferindu-ti posibilitatea de a accesa internetul (retelele de socializare, email-ul si altele), filmele, pozele sau jocurile preferate din comfortul propriei case.

Daca noua tehnologie va avea succesul scontat, in viitorul apropiat am putea renunta definitiv la mouse-ul indispensabil la acest moment, atunci cand folosim PC-ul.

httpvh://youtu.be/AGIeKPcYnp8

httpvh://youtu.be/Dlos9iOm7Jo

httpvh://youtu.be/p2qlHoxPioM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!