AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Vector Watch lansat oficial in Romania in parteneriat cu Orange

Vector Watch lansat oficial in Romania

Vector Watch lansat oficial in Romania astazi, 14 octombrie, in parteneriat cu operatorul telecom Orange.

In luna martie a acestui an avut loc lansarea primului smartwatch romanesc, Vector Watch, insa acest debut a avut loc in Elvetia cu ocazia BaselWorld 2015 (expozitie de ceasuri si bijuterii) nu la noi acasa, in Romania, si a fost anuntat in doua variante: Meridian (cadran dreptunghiular) si Luna (modelul cu cadran rotund).

In aceasta seara, in cadrul unui eveniment ce a fost organizat de echipa Vector Watch in parteneriat cu Orange Romania la Loft, a avut loc lansarea oficiala a ceasurilor pe piata din Romania. La noi pe piata, Vector Watch va fi comercializat prin magazinele Orange Shop din toata tara.

„Orange a fost primul operator telecom care a intuit succesul produselor de tip wearable. Acordăm, așadar, o mare atenție inovației și nevoii de conectivitate a clienților noștri, iar ceasurile Vector urmează îndeaproape această direcție prin îmbinarea unor caracteristici de mult așteptate de întreaga piață – design premium, durată mare de viață a bateriei și tehnologie intuitivă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Pe langa design-ul elegant al ceasurilor si varietatea mare de bratari si curele, Vector Watch vin cu o baterie a carei autonomie ofera pana la 30 de zile de utilizare fara a necesita incarcare si pot fi conectate atat la smartphone-urile cu Android cat si la cele cu iOS sau Windows Phone. Ceasurile ruleaza un sistem propriu de operare, nu Android Wear.

Oferta pentru Romania include colectiile Performance, Contemporary si Classic ce grupeaza 3 modele Meridian si 9 modele Luna. Ceasurile Vector sunt gandite atat pentru iubitorii de tinute business, cat si pentru tinutele sport sau casual.

Pretul ceasurilor variaza intre 219 lire sterline si poate ajunge pana la 349, in functie de bratara/cureau si modelul de Vector Watch ales. Vom actualiza aceasta stire in cursul acestei zile, cu preturile pe care le va afisa operatorul Orange in magazinele sale si alte cateva informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!