StiriTablete

VIVA i7G, o noua tableta de buget Allview, ce ofera acces la cea mai noua tehnologie Intel

Viva i7G

Allview a anuntat astazi lansarea unei noi tablete accesibile – Viva i7G, care ofera celor cu buget redus acces la cea mai noua tehnologie, fiind o tableta echipata cu procesorul Intel SoPHIA 3G-R si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

“Este prima tableta dotata cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta ofera performante remarcabile si asta ne-a convins sa-l integram in produsele noastre. Tableta pe care o lansam astazi, VIVA i7G ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Tableta VIva i7G dispune de un ecran de 7 inci in diagonala, de un procesor quad-core pe 64-bit de 1GHz, 8GB spatiu intern de stocare (poate fi extins pana la 128GB prin slot microSD), vine cu acceleratorul grafic mobil Mali 450MP si cu o camera foto de 2MP pentru redare video in conversatiile pe Skype sau alte servicii prin retelele 3G ale operatorilor telecom.

Pretul tabletei este de 399 lei. Terminalul poate fi achizitionat prin precomanda incepand de astazi, 10 noiembrie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu data de 11 noiembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!