EvenimenteStiri

Vodafone a lansat in premiera prima retea 4G LTE din Romania

lansare vodafone retea 4g lte

In cadrul unui eveniment organizat ieri seara in Bucuresti la care a participat si domnul Vittorio Colao seful Vodafone Group (vezi foto mai jos)Vodafone Romania a anuntat lansarea retelei 4G care acopera deja principalele orase ale tarii: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

Lansare 4G Vodafone Romania 1

In urmatoarele luni, compania va facilita testarea tehnologiei 4G, la viteze de pana la 75 Mbps, in 17 magazine Vodafone din toata tara, pe o serie de terminale compatibile LTE: modem-ul USB Huawei K5005 pentru conectivitate Laptop/PC; tableta Asus Pad Infinity 700 KL si hotspot-ul mobil Huawei R210 (la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC).

Clientii Vodafone se vor putea bucura de serviciile 4G cu viteze de pana la 100 Mbps, abia de anul viitor (in imaginea de mai jos aveti diferentele dintre 3G si 4G conform testelor Vodafone).

Lansare 4G Vodafone Romania 2

Reteaua 4G Vodafone functioneaza in banda de frecventa de 1800 MHz. Romania este una dintre primele piete europene in care Vodafone implementeaza o retea 4G LTE, dupa Germania, Portugalia si Italia.

sursa foto: Vodafone

2 Comments

  1. buna idee, cunoastem pe cineva la Vodafone? :) Am inteles ca au deschis un nou magazin Vodafone Experience Store ceva in Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!