AccesoriiStiriTech

Vodafone si Orange ofera gratuit cartele cu numar si minute in retea

vodafone orange romania

Primi doi mari operatori de telefonie mobila de pe piata din Romania – Vodafone, respectiv Orange se arunca intr-o ‘lupta’ comerciala din care au sau nu de castigat romanii. Ambii operatori intentioneaza sa imparta cartele gratis tuturor romanilor.

Aceasta cartela ar urma sa contina la activare, 100 minute in retea gratuite (cel putin la Vodafone, conform site-ului lor) pentru a-i putea suna pe cei care sunt deja in reteaua Vodafone, ori cei care au facut rost de astfel de cartele. Cartela trebuie doar activata pentru a primi cele 100 minute in retea. Oferta Orange Romania o puteti accesa aici.

Poti comanda un sim promoţional gratuit, o singura data în 12 luni calendaristice. Completeaza formularul de mai jos si primesti SIM-ul in maximum 2 saptamani, gratuit”, conform Vodafone.

„Activeaza-ti Cartela VodafoneSIM promotional gratuit si ai 100 de minute in reţea, valabile 30 de zile de la activare. Poti activa SIM-ul promoţional oricand vrei, intr-un interval de maxim 12 luni. In plus, beneficiezi de 4 luni de activitate si 10 luni perioada de gratie.”

Acest tip de campanie promotionala a mai avut loc in trecut, atunci cand Vodafone trimitea astfel de cartele cu numar si minute incluse, tuturor celor iesiti la pensie. Pentru a intra in posesia unui SIM gratuit Vodafone trebuie sa completati online acest formular.

cartela sim gratuita 100 minute vodafone romania

Ce parere aveti despre acest tip de campanii promotionale?

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!