BreakingSmartphonesStiri

Vodafone Smart III un telefon de buget cu Android 4.1, in curand si in oferta Vodafone Romania

Vodafone Smart III

Vodafone UK a anuntat astazi introducerea in oferta lor a unui smartphone de buget, Vodafone Smart III, cu sistem de operare Android. Acest model continua traditia companiei de a lansa telefoane inteligente ieftine sub propriul brand.

Pretul terminalului Vodafone Smart III este sub 100 Lire impreuna cu un plan lunar, iar ca si echipare vine cu un procesor ARM A9 de 1GHz, 512 MB RAM, 4 GB capacitate de stocare si slot microSD cu posibilitatea de a upgrada pana la 32GB. Ecranul este de 4 inch cu rezolutia de 480 x 800 ( 233 ppi ), telefonul vine echipat si cu o camera in partea din spate, de 5 megapixeli cu capacitate de a filma in format 720p.

Din magazin, noul model vine cu Android Jelly Bean ( 4.1 ), este produs de compania Alcatel, si este perfect pentru utilizatorii care isi doresc un smartphone, dar nu isi permit unul de top.

image

Smartphone-ul Vodafone Smart III se va regasi si in oferta Vodafone Romania din aceasta vara, probabil la 1€ impreuna cu un abonament pe doi ani de zile. Mai multe detalii in urmatoarele articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!