SmartphonesStiriTablete

Vodafone anunta 2 telefoane si o tableta noua sub brandul propriu Vodafone Smart

vodafone smart

Brandul Vodafone Smart are 2 noi telefoane si o tableta in portofoliu

Vodafone a lansat doua noi smartphone-uri si o tableta sub brandul propriu Vodafone Smart in Marea Britanie, ce vor fi disponibile si in oferta din Romania impreuna cu abonamentele RED. Terminalele dispun de specificatii ce apartin de clasa low si mid-range.

Astfel, primul model este un smartphone numit Vodafone Smart first 6, ce dispune de specificatii din clasa low-end, si anume un ecran de 4 inch, un procesor dual-core de 1GHz, 4GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil), alaturi de o camera pe spate de 2 megapixeli si ruleaza Android 4.4 KitKat.

vodafone smart 2

Al 2-lea smartphone se numeste Vodafone Smart prime 6 si face parte din clasa mid-range, astfel acest terminal dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie HD (1280 x 720), un procesor quad-core Snapdragon 410 de 1.2GHz, alaturi de 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna (slot microSD disponibil). La capitolul foto dispune de o camera de 2 megapixeli pe fata si de 8 megapixeli pe spate. Are conexiune 4G LTE si ruleaza Android 5.0 Lollipop.

vodafone smart 1

Ultimul terminal lansat sub brandul Vodafone Smart este tableta Smart Tab prime 6, ce dispune de un ecran de 9.6 inch cu rezolutie HD (1280×800), procesor quad-core de 1.3GHz, 16GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil), Wi-Fi si 4G LTE si o baterie cu capacitatea de 4600 mAh, ruland sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Noile terminale vor fi prezente si la Vodafone Romania incepand cu aceasta vara. Mai multe vom afla in momentul anuntului oficial privind lansarea pe piata romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!