StiriTableteTelecom

Vodafone Smart Tab 4, noua tableta din portofoliul operatorului

vodafone-smart-tab-4

Vodafone Smart Tab 4, o noua tableta disponibila in magazinele operatorului

Vodafone Romania extinde gama de tablete sub brand propriu prin lansarea Vodafone Smart Tab 4 de 8 inch, tableta ce poate fi achizitionata de catre clientii noi si existenti, prin sistemul de rate cu plata pe factura.

Vodafone Smart Tab 4 poate fi achizitionata cu 0 euro avans, printr-un contract pe 2 ani la abonamentul Smart NET 12 (12 euro/luna, TVA inclus) si o rata de 7 euro/luna (TVA inclus)

Cateva din specificatiile tabletei Vodafone Smart Tab 4 ofera compatibilitate 3G, un display HD de 8 inch, cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. Un procesor quad-core 1,3GHz, 1GB memorie RAM si Android 4.2. Mai multe informatii despre specificatiile tabletei gasiti pe pagina produsului.

Abonamentul Smart NET 12 ofera 5GB trafic de date inclus la viteza maxima de 43,2 Mbps. Mai mult decat atat, promotional, abonamentul ofera, timp de o luna acces nelimitat la internetul mobil. Clientii au la dispozitie timp de 3 luni gratuit si aplicatia TV by Vodafone, numita Seenow, dar si 3 luni de muzica gratuita prin Zonga. In abonament este inclus si un spatiu de cloud storage de 10 GB, inclus pe toata perioada contractuala. Mai multe detalii despre pachetele Vodafone de Internet mobil puteti gasi pe pagina Vodafone

Vodafone Smart Tab 3 poate fi achizitionala la liber, cu un cost de 184 euro (TVA inclus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!