StiriTableteTelecom

Vodafone Romania lanseaza Smart Tab 4G, una dintre cele mai accesibile tablete 4G

vodafone smart tab 4G

Smart Tab 4G, noul membru sub brandul Vodafone

De acum, utilizatorii Vodafone pot achizitiona tableta Smart Tab 4G, noua tableta sub brandul companiei telecom., fiind una dintre celel mai accesibile tablete 4G, cu un pret avantajos, impreuna cu abonamentul Start Net 8 (15 euro/luna, avans 0).

Smart Tab 4G este o tableta ce permite conectivitate de tip 4G, la viteze de transfer de pana la 150Mbps. Dispune de un ecran IPS de 8 inch cu rezolutie HD (1280 x 800), un procesor quad-core 1.2GHz (Qualcomm MSM8916), 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna dintre care doar 5 utilizabili (slot microSD disponibil – suporta maxim 64GB). Tableta beneficiaza si de o camera frontala de 2 megapixeli, alaturi de o camera principala de 5 megapixeli. Bateria acesteia este de 4060 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Tableta Vodafone Smart Tab 4G poate fi achizitionata cu abonament si rate direct pe factura Vodafone, cu avans 0 si cu preturi lunare ce pornesc de la 15 euro, alaturi de pachetul Start Net 8. Aceasta poate fi achizitionata si fara abonament, la pretul de 199 euro (TVA inclus). (mai multe detalii despre tableta Smart Tab 4G)

Operatorul telecom pune la dispozitie sase planuri tarifare avantajoase pentru utilizatorii de laptop, PC sau tableta, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 euro/luna. Toate abonamentele de Internet mobil ofera acces la serviciile 4G. Mai mult, incepand cu pachetul Smart Net 10, abonamentele ofera trafic nelimitat de date pe durata noptii (intre orele 23 si 6). Promotional, abonatii care incheie sau reinnoiesc un abonament de internet mobil beneficiaza automat de bonusul Nelimitat, ce ofera, gratuit, trafic de date nelimitat, timp de 4 luni. Mai multe detalii despre abonamentele de Internet mobil aflati pe site-ul operatorului Vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!