AndroidAPLICATIIiOSStiriTelecom

Wallet Buzz powered by COSMOTE o aplicatie ce aduce oferte de cumparaturi direct pe smartphone

Cosmote Romania a anuntat astazi parteneriatul sau cu Wallet Buzz in urma caruia clientii sai (abonati sau pe cartela) pot utiliza aplicatia Wallet Buzz powered by Cosmote, prin care vor avea parte de oferte de cumparaturi direct pe smartphone. In practica, Wallet Buzz powered by COSMOTE, este o aplicatie mobila de marketing care aduce ofertele comerciantilor direct pe smartphone, pot gasi promotii avantajoase in cadrul unei game largi de oferte organizate in sapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicației au posibilitatea de a vedea ofertele comercianților oriunde, în orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicație pe smartphone-ul clienților.

Wallet Buzz powered by Cosmote

Mai mult, prin intermediul funcției de geo-locație, clienții vor primi notificări cu privire la ofertele disponibile în apropierea locului în care se află. Aplicația permite clienților să seteze categoriile de interes astfel încât să vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicația este disponibilă gratuit pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua COSMOTE.

Noua aplicație este, de asemenea, disponibilă și clienților COSMOTE persoane juridice, care își pot prezenta ofertele în cadrul aplicației și pe care le pot promova utilizatorilor. Mai multe detalii sunt disponibile atât în magazinele COSMOTE și ale partenerilor, cât și prin intermediul reprezentanților de vânzări directe.
Wallet Buzz powered by COSMOTE poate fi descărcată gratuit, din AppStore, Play Store și, în curând, din Windows Store și Blackberry App World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!