Stiri

Windows 10 Creators Update aduce integrare Windows Holographic (VR) din 2017

Windows 10 Creators Update aduce integrare Windows Holographic

Realitatea virtuala va juca un rol tot mai important in industria IT in urmatorii ani, lucru confirmat si de Microsoft prin compatibilitatea pe care o pregateste sistemului sau de operare Windows 10.

Odata cu inceperea distribuirii Windows 10 Creators Update anul viitor catre utilizatorii de Windows 10, Microsoft va face primul pas catre zona de realitate virtuala prin intermediul Windows Holographic, care le va permite acestora sa lanseze anumite aplicatii si jocuri intr-un mediu de realitate virtuala prin intermediul unei casti VR. Incepand din 2017 producatori precum Asus, Lenovo, Acer, Dell sau HP, vor lansa fiecare pe piata astfel de casti VR compatibile cu Windows 10 si Windows Holographic.

Aceasta integrare VR este deja accesibila in ultimele build-uri Windows 10 Insider si poate fi testata de cei interesati de aceasta noua functie care ofera acces la realitatea virtuala, dar numai daca detineti o casca, iar momentan accesul este foarte limitat. Practic, nu poti decat vedea meniul start si nimic altceva.

3 Comments

  1. Interesante actualizarile aduse de Microsoft, Windows 10 devine din ce in ce mai bun

  2. foarte tare, să sperăm că va fi tot mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!